2777
2789
عنوان

هوش پسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 34 پست

در حد همسالانش با این تفاوت که وقت برای آموزش حروف و ترکیب نزارید 

وقت برای آموزش مفاهیم و بازی و افزایش خلاقیت و کاردستی و این جور چیزا بزارید خیلی تاثیر بهتری داره، بچتون در کلاس اول که شروع مدرسه هست و باید با ذوق و‌شوق فراوان برا یادگیری به مدرسه بره اما اگه شما آموزش از قبل شروع کنید باعث‌میشه کلاس چیز جدیدی براش نداشته باشه و این ذوق . هیجان برای مدرسه از بین بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوشش خوب ولی چه نیازی از الان داری ترکیبا یا جمع و تفریق بش یاد میدی تا ده هم اشکال نداره ولی بیشتر ...

خودش علاقه منده و بازیای اموزشی میکنه منم کنارش کمکش میکنم 

در حد همسالانش با این تفاوت که وقت برای آموزش حروف و ترکیب نزارید وقت برای آموزش مفاهیم و بازی و افز ...

صحبتتون کاملا درسته چون خودش استقبال برای خوندن داره فکر کردم منم کنارش بهش کمک کنم خوب باشه

دیگه میخای ابوعلی سینا باشه بچه ماشلا بهش 

پسر منم ۶سالشه همه چیرو قشنگ حفظ میکنه ولی نوستن افتضاحه حتی دفتر شطرنجی رو هم نمیتونه الگو را ادامه بده 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
معمولیه مث بچه های دیگههر بچه ای یه نقاط ضعف و نقاط قوتی دارهتاوزیون گوشی تب لت چند ساعت در روز دستش ...

پیش ۱ هست

گوشی زیاد دستش میگیره سعی میکنم با چیزای دیگه سرگرمش کنم ولی باز انتخاب اولش گوشیه

اون قسمت آخر پیامتون که دوتا خدا هست یکی برا خوبیا یکی برا بدی ها اینو چندجا دیدم که میگفتن بخاطر تا ...

اره منم همین حس رو دارم فکر میکنم جایی دیده یا از کسی شنیده

صحبتتون کاملا درسته چون خودش استقبال برای خوندن داره فکر کردم منم کنارش بهش کمک کنم خوب باشه

عزیزم به جد از این کار خود داری کنید حتی مراکز پیش دبستانی هم نا این حد حق این کار ندارند، این همه بازی و خلاقیت وقتش با همینا پر کنید یا چه میدونم اشعار شاهنامه باهاش کار کنید و ... 

ولی اجازه بدید پایه اولش براش چیز جدیدی داشته باشه که هیجانش داشته باشه و اومد خونه با ذوق بهتون بگه فلان چیز یاد گرفتم وگرنه علاوه بر اینکه ذوقی نداره وقتش هم صب تا ظهر توی مدرسه تلف میشه 

دیگه میخای ابوعلی سینا باشه بچه ماشلا بهش پسر منم ۶سالشه همه چیرو قشنگ حفظ میکنه ولی نوستن افتضاحه ح ...

نقاشی هم سن و سالاش رو دیدم یه کم نگران شدم توی مدرسه مشکا پیدا نکنه نمیتونه هیچی بکشه

عزیزم به جد از این کار خود داری کنید حتی مراکز پیش دبستانی هم نا این حد حق این کار ندارند، این همه ب ...

میدونید یکی از دلایلی که من باهاش همراهی کردم به این خاطره که شاغلم میترسم اون جور که باد و شاید وقتی رفت مدرسه نتونم کمکش کنم توی درسا یعنی فرصت نداشته باشم گفتم ذهنش اگه اماده باشه بهتره

نقاشی هم سن و سالاش رو دیدم یه کم نگران شدم توی مدرسه مشکا پیدا نکنه نمیتونه هیچی بکشه

هم مهد های پسر منم خیلی زیبا و تمیز مینویسن ولی پسر من اصلا نمیتونه ب مربیش گفتم گفت اشکال نداره تو محیط مدرسه بهتر میتونه یاد بگیره چون ما هدفمون نوشتن نیست 

پیش ۱ هستگوشی زیاد دستش میگیره سعی میکنم با چیزای دیگه سرگرمش کنم ولی باز انتخاب اولش گوشیه

از چیزایی که کفتید متوجه شدم زیاد تو فضای مجازیه 

منظورم تلوزیون بازی گوشی و اینا 

اینه که خوصله اش نمیکشه 

مغزش به سرعت بالا مث گوشی عادت کرده حوصله یه چیز کند مث نقاشی که طول میکشه رو‌تداره 

ببرش کلاس کاردستی یا خودت انجام بده باید ساعت دیجیتالش رو‌کم کنی کم‌کم به مشکل میخوره

الان یه بچه نرمال داری که درست کردن مسیرش آسونه 

هر چی بگذره سختتر میشه 

عزیزم به جد از این کار خود داری کنید حتی مراکز پیش دبستانی هم نا این حد حق این کار ندارند، این همه ب ...

بله دقیقا مدیر مهد پسرم همینو گفت دیگه بیخیالش شدم گفتم بزار خوش باشه