2777
2789
عنوان

هوش پسر من

320 بازدید | 34 پست

به نظرتون یه پسر بچه ۵ ساله با این نقاط ضعف و قوت نسبت به هم سن و سالاش چه جوریه در حدشون هست یا پایینوتر یا بالاتره

شمارش اعداد تا صد و اگه اعدادی رو تا ۲۰۰ هم ببینه میتونه بخونه

مفهوم جمع و تفریق رو میدونه والبته تا اعداد ۱۰ رو میتونه جمع و منها  کنه

احساس میکنم توی مطالب حفظی ضعیف باشه چند تا شعر که توی مهد یادگرقته بلده و سوره توحید رو از حفظ میخونه

بعضی حروف فارسی رو میشناسه ولی توی ترکیب خیلی ضعیفه

نوشتن افتضاحه همه چیز رو نامرتب و خیلی بزرگ مینویسه

نقاشی صفر خیلی کم میشه نقاشی با مفهوم بکشه هرچیزی که میکشه باید توضیح بده چی کشیدم

قفلی میزنه روی یه موضوعی اینقدر سوال و جواب میکنه کلافه میکنه ادم رو

یکی از دغدغه های ذهنیش وجود خداس

تخیلات خیلی قوی داره هر شب برامون قصه میگه و در مورد چیزی که ندونه قصه میسازه 

مثلا چرا خدا میکروب ها رو افریده وقتی اینقدر بدن :جواب خودش وقتی من جوابی براش نداشتم : ما دو تا خدا داشتیم یکی بدیها ر  افریده یکی خوبیها بعد خدای خوبیها خدای بدیها رو کشته و....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوشش خوب ولی چه نیازی از الان داری ترکیبا یا جمع و تفریق بش یاد میدی  

تا ده هم اشکال نداره ولی بیشتر بش یاد نده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

مثل پسرمنه همه چیزش 

دیشب اینقدر راجب وخداووجود خدا پرسید که دیگه نمیدونستم چی جوابشو بدم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

پسرتون واقعن بااستعدادن و هوش ریاضی دارن . امیدوارم شمام پیگیرش باشین و ب درجات عالی برسن . 

من همیشه نمرات ریاضیم 20 بود و حتی توی کنکورمم ریاضیم بالاتزین درصد بود .  ادبیات و کفظیاتم افتضاح بودن البته پسر شما ک هپششون بسیار بالاس ولی منم چون تو ریاضیات استعداد داشتم حتی قادر نبودم سه خط انشا بنویسم .