2777
2789
عنوان

توماس شلبی گفت🙂

251 بازدید | 4 پست

توماس شلبی یه بار‌ گفت :

من هیچ‌وقت کسی رو مجبور نکردم که منو انتخاب کنه، اگر فکر می‌کنی می‌تونی کسی  بهتر از من پیدا کنی، پس انجامش بده. من ازت نمی‌خوام برگردی. زندگی کوتاه تر از اونه که آدم به کسی وابسته شه که نمی‌خواد بمونه. من به آزادی اعتقاد دارم؛ آزادی که در اون احساسات واقعی هستند. اگر می‌خوای بمونی، پس بمون.  به خاطر این که قلبت بهت می‌گه اینجا جاییه که بهش تعلق داری، نه به خاطر این که من بهت گفتم بمونی. من می‌خوام یک انتخاب باشم، نه یک گزینه ی دم دستی. من لیاقت کسی رو دارم که ارزش من رو بدونه. کسی که بفهمه من چه چیزی به زندگیش اضافه کردم. من کسی رو نمی‌خوام که از ترس تنها بودن خودش یا از روی عادت با من باشه. من کسی رو می‌خوام که بمونه به خاطر این که نمی‌تونه زندگی رو بدون من تصور کنه. راه رفتن همیشه بازه. تو آزادی هرموقه که خواستی بری. پس هرموقه فکر کردی خوشحالی یه جای دیگه منتظرته، من سد راه تو نمی‌شم. و در این بین، من ادامه خواهم داد.

حق هست یاچی؟🐂🙂

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

محتوای فرهنگی‌ یک جامعه بیگانه با اقتضائات فرهنگی خودشون معنی پیدا می‌کنه و وقتی بخواهی وارد فضای متفاوت خودت کنی ممکنه رو به گمراهی بری...

تو محیطی که شرایط متعدد و صحیح و خطا کردن چندین باره آدم‌ها بار ضدارزشی و نامشروع داره؛ توصیه به رها کردن زندگی با چنین بهانه‌هایی  نمی‌تونه پیام اخلاقی باشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ۳۰ سال به این حرف رسیدم

آدما خیلی دیربزرگ میشن

منم همینجوری بودم 

فکرمیکردم باید آدم صدش روبذاره تاطرف مقابل دوسش داشته باشه دیرفهمیدم اونم باید وظایف خودش روبشناسه ونقشش توی رابطه رو درست ومنطقی بپذیره .تلاش یه نفره توی زندگی هیچوقت به چشم نمیادبرای طرف مقابل

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

محتوای فرهنگی‌ یک جامعه بیگانه با اقتضائات فرهنگی خودشون معنی پیدا می‌کنه و وقتی بخواهی وارد فضای مت ...

تناقض وعدم مشروعیتی توی متن نمیبینم. رسالت این دیالوگ اینه که هردوطرف باید همدیگروبخوان باتمام مشکلات  ورابطه سالم ادامه پیدا کنه نه اینکه مثل جامعه ی سنتی خودمون همدیگر روتاسرحد مرگ تحقیر کنن ومدام باهم سرناسازگاری داشته باشن که چی که بگن این دونفر هنوزیه خانواده واحد هستن. ازدرون متلاشی وازبیرون نایس