2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چرا؟

چون توی ترکیباتش چندین ماده ی حساسیت زا برای پلک چشم و خود چشم داره

مثلا من جدا ازاینکه خود چشمم خیلی آسیب دید، پلک و دورچشمم خیلی  تیره شده بود 

اکثر چشم پزشک ها مصرف سریتا رو منع کردن

لانبنا هم یه برند چینیه ، چندان به درد نمیخوره

یا هزینه کن از یه برند معتبر بگیر یا هیچی نگیر کلا

من تقویت کننده ابرو سریتا خریدم خیلی زاضی بودم خیلی تاثیر گذاشت باید طرز استفادش رعایت کنی 

دو سه ماه هرشب بزنی بعدش یکی دوماه یک شب ذر میان بعدش هم هفتع ای یکی دوبار 

یهویی مصرفش قطع کنی باعث زیزش میشه

دوستمم تقویت کننده مژه استفاذه کرده بود راضیع

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
لانبنا برند مزخرفیه نگیریاااسریتا باز بهتره ولی کلن سرمای مژه میگن یه سری ترکیباتی دارن که چربی زیر ...

دقیقا آفرین ، منم از چشم پزشک شنیدم کلا سرم های مژه به چشم آسیب میزنن ، ترسیدم دیگه استفاده نمیکنم ، منم اتود هاوس رو داشتم راضی بودم ولی خب ترسیدم دیگه هیچی نمیزنم

دقیقا آفرین ، منم از چشم پزشک شنیدم کلا سرم های مژه به چشم آسیب میزنن ، ترسیدم دیگه استفاده نمیکنم ، ...

اره کلن سرمای مژه یه ریسکی داره 

ولی برندای کره ای یکم سیف ترن 

حتی اوردینری هم میگن گودی چشم میاره

اره کلن سرمای مژه یه ریسکی داره ولی برندای کره ای یکم سیف ترن حتی اوردینری هم میگن گودی چشم میاره

نه واسه من نیاورد ، ولی همونطور که گفتی این سرمای مژه ریسک دارن ، چشم آدم ارزشمندتره تا مژه بلند  

نه واسه من نیاورد ، ولی همونطور که گفتی این سرمای مژه ریسک دارن ، چشم آدم ارزشمندتره تا مژه بلند

من خودم استفاده نکردم شنیدم 

ولی کلن اوردینری نسبت به سریتا  خیلییی بهتره

اره همشون ریسکین بعد باید اروم اروم قطعش کرد