2777
2789
عنوان

یه نفر شوهرشو کشته😔🥴

644 بازدید | 41 پست

تو شهر بابک کرمان یه زن با دوست پسرش یکی شده بیچاره شوهرشو با کلت کمری کشته

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

خدایش بیامرزد

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش جراتشو داشتم از اعدام و خدا نمیترسیدم تیتر میومد دختری ک جسد پدرش را در اسید حل کرد🥰

یعنی خودت اینکارو میکردی با بابات؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اونوقت من گلومو پاره میکنم تو سایت میگم از زنا بترسید مردا دیگه کبریت بی خطرن به من میگن زن ستیز والا همه خیانت ها یه سرش یه زن از خدا بیخبره و..... دیگه کمتر کسی و میبینم بشینه زندگی بسازه واقعا میگم به زن ها اعتماد نکنید 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

خانوما معمولا جدید پسندن. تفنگ استفاده می‌کننآقایون چاقو رو ترجیح میدن

تفنگ مال دوست پسره بوده از دوستش گرفته

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم