2777
2789

اول ازهمه بگم بهتون من اصلا این آقارودوست نداشتم ویه جورایی مجبورشدم باهاش ازدواج کنم باهزاران وعده ودروغ منو مال خودش کرد این سه سال یعنی زندگیمو تباه کرد سرهرچیزی منو به گریه انداخت وشده به کتک زدن رسید اخرسرم گفت خودت مقصری یا باهام راه میای یا خودم برخورد میکنم اهنگ غمگین گوش دادم کتک خوردم گفتم پدرمو وبرادرمو خیلی دوست دارم اقا خون به پاکرده شب بلند بشم میرم سرویس بهداشتی میبینم وایساده پشت در میگه نگرانم میخام برم بیرون هرجایرم باید بامن بیاد میره ماموریت شناسنامهذوسندازدواجم میبره که یهو من نرم شب بیدارمیشم میبینم نشسته بالا سرم گریه میکنه میگم بخاب میگه میترسم بخابم بزاری بری چیکارکنم من میگم مشاوربیا نمیام دانشگاهرحقوقرقبول شدم نزاشت برم الانم علوم تربیتی میخونم بامن میاد سرکلاس استاد میخاد سوال بپرسه میگه من به جاش میتونم جواب بدم بریم خرید یاشب میریم یاجمعه چیکارکنم مشاورم نمیاد دیوونه شدم ازدستش

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

اخی طفلی می‌ترسه بری ولش کنی🥲

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من به چات میبودم خودمو نجات میدادم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی طفلی می‌ترسه بری ولش کنی🥲

اخه من که نمیخام برم مجبورم زندگی کنم بسوزم وبسازم جایی ندارم خانوادمم ذره ای حمایتم نمیکنن

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

من به چات میبودم خودمو نجات میدادم

تلاش میکنمذولب بی فایدس خانوادم اصلا ذره ای حمایتم نمیکنن

پیر میشی با این مرد

پیرشدم بخدا انگارسی سالمه عموم باهام شوخی میکنه اخماش توهم میره برادرم بوسم میکنه جنگ راه میندازه

پیرشدم بخدا انگارسی سالمه عموم باهام شوخی میکنه اخماش توهم میره برادرم بوسم میکنه جنگ راه میندازه

حالم از اینجور مردا بهم میخوره زنم دیدم اینجوریه ..البته از مردای هولم بدتر این سه تا اخلاق فقط فنا شدن کنارشونه

آخای ایشون زیاد حساسن وسواسی هستن ترسه از دست دادن دارن که ریشه به گذشتشون داره این پارانوئید نیست بیماری پارانوئید خانما فقط دچارش میشن مثل بیماری ام اس که فقط خانما و درگیر میکنه تو یه موقیته عاطفی که قرار گرفتین ازش بخواین مشاوره برین اون لحظه بهتر شاید قبول کنه

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

آخای ایشون زیاد حساسن وسواسی هستن ترسه از دست دادن دارن که ریشه به گذشتشون داره این پارانوئید نیست ب ...

اخه باهاش حرفم زیاد نمیزنم کلا رفتار وهیچ چیش باب میلم نیست با عرض پوزش ماالان یه هفتس. نزدیکی هم نداشتیم همش میخاد سعی توجه منو جلب کنه اما نمیتونه چون بلد نیست باارامش و عشق اینکاروکنه دوست داره همه چی بازور جلوبره

اخه باهاش حرفم زیاد نمیزنم کلا رفتار وهیچ چیش باب میلم نیست با عرض پوزش ماالان یه هفتس. نزدیکی هم ند ...

به قوله خودتون چاره‌ای ندارین جز اینکه زندگی کنید پس عاقل باش تغییرو شروع کن بهش نزدیک شو بهش توجه کن تابفهمه واقعا داردت رفیق شو باهاش اینطوری نفوذ میکنی بهش مطمئن باش رفتارش بدون اینکه بفهمه تغییر میکنه منتها ادامه دار باشه نه زود سرد بشی وگرنه اذیت میشی لذت نمیبری از چیزی، البته شما خودتون دانا ترید من چیزیو میگم که خوندم ویاد گرفتم طی چند سال 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

اخه من که نمیخام برم مجبورم زندگی کنم بسوزم وبسازم جایی ندارم خانوادمم ذره ای حمایتم نمیکنن

یه مدت وقتی شوهرت خونه ست صوت سوره بقره هر روز تو خونه پخش کن 

با گوشی یا فلش رو تلوزیون 

ببین چطور میشه