اینایی رو تو نی نی سایت میبینین که میگن شوهرمون کتک مون زد ،بعد همین طوری بازم میمونن و طلاق نمیگیرن،من اینجوری بودم اینقدر تحقیر شدم تا آخر خیانت کرد اومدم بیرون،من طلاق نگرفته ،خانواده شوهرم و جاری هام میدونستن شوهر با یکی دیگه اس و دختره رو انگاری صیغه کردن،بعد سر مهریه ام وکیلم از شوهرم رشوه گرفت،الان بعد یک سال شوهر سابقم همون زن رو گرفته،از همه طرف خوردم،و کسی این وسط دلش به حالم نسوخت،نتونستم حقم رو بگیرم ،حتی حضانت دخترم رو هم ندارم ؟هر دفعه که دخترم میره خونه باباش باباش دخترم رو بوس نمیکنه،اما اون زنه برا چاپلوسی بوسش میکنه
اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.