2777
2789
بر حسب ستاره شناسیه؟

دقیق نمیدونم ،ولی ابجد میدونم براساس نام خودت و مادر و پدر هست و ارتعاش اسمت رو بررسی میکنن،،شنیدم یکی از کشورای خارجی روی این موضوع کار میکنن برای زندگی بهتر

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مابعداینکه خواستگارای خواهرم میرفتن برنمیگشتن فهمیدیم حن عاشق هست یکی ازخواستگاراش قشنگ جلورفت رفتن ...

جن و اینام هستن متاسفانه 

خواهرت چی شد؟واقعا سخته 

اینایی که میرن برای بقیه دعا میگیرن بدبخت شن هم خودشو اذیت میکنن هم طرفو متاسفانه همچین ادمایی هم وجود دارن 

توفال ابجدبایداسم پسروبدونیم؟

برای هر شخصی که بگیری اسم خودش و مادر و پدرش هم نیلز هست

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

جن و اینام هستن متاسفانه خواهرت چی شد؟واقعا سخته اینایی که میرن برای بقیه دعا میگیرن بدبخت شن هم خود ...

خواهرم فعلامشغول انجام دستورالعمله تا۴۰روزتموم بشه اگه این سحرنبودخیلی وقت پیش ازدواج کرده بود

چون باعث میشه بازم به سمت ف.ال کشیده بشم سعی میکنم سمتش نرم

بنظرم دونستن از آینده چنان هم بد نباشه،هیجان انگیزه البته برای من،،دیگه از اسم کاربریم هم معلومه چیکاره ام🤕

اونیکه حرزنوشته وقتی گفتیم ازدواجش سرنمیگیره گفت علت میتونه فقط جن عاشق باشه که اونم ازسحرمیاددعای ر ...

ان شاءالله نتیجه بگیره

من خیلی پول دعا و این کارا هم دادم ولی همش الکیه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

ان شاءالله نتیجه بگیره من خیلی پول دعا و این کارا هم دادم ولی همش الکیه

ایکجا شنیدم دعای یستشیر برای ازدواج خیلی خوب و کارگشاست،،امتحان کن

ان شاءالله نتیجه بگیره من خیلی پول دعا و این کارا هم دادم ولی همش الکیه

ما سال۹۴رفتیم دعانویس برای خواهرم دعادادگفت بعدامیاین به اونیکی هم میدم اینادوقولوبودن یه قل ۴ماه بعددعاازدواج کردامایکیش اصلاهرکی می اومدبرمیگشت 

ایکجا شنیدم دعای یستشیر برای ازدواج خیلی خوب و کارگشاست،،امتحان کن

راستش دیگه خسته شدم از بس دست خالی برگشتم همه هم فکر میکنن ادم سخت گیری هستم. اینجام یک خواستگار برام پیدا شد پسر خوبی بود ولی خب نتونستم قبولش کنم تفاوت دیدگاه داشتیم و مدرک دیپلم هم نداشت

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖