ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5328 عنوان شما به این چیزا اعتقاد دارید | مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 73 پست فا. ل و دعا و سر کتاب؟؟؟؟ اگ اعتقاد دارید چرا اگ ندارید چرا؟ 1403/09/22 | 20:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5509 ینی میگی درست در اومد؟ هنوز وقتش نشده چون تو سن خاصی این اتفاق میوفته خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5328 هر کی از راه میرسه میگع فالگیره بنظرم کسی که واقعا واقعی باشه میتونه یه چیزای رو بگه نه اینکه ایندت ... بنظرم ادم فقط باید به خدا ایمان داشته باشه و از خدا بخواد ن از بنده خدا
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17029 سنی که گفتن هنوز نرسیده ،،اما نکته جالبش اینجاست که حرف هر دو کاملا یکی بود....آها راستی نفر اولی ک ... هیچوقت نیت اصلی را نمیتونن بگن بقیه اشم بنظرم بر حسب تصادفه مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5328 فا ل سرکتاب ازطریق موکل همون اجنه سفلیٰ هستن فالگیرامیفرستنشون براشون خبربیاره وااااا 🫥🫥🫥اولین باره میشنومم
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5509 هیچوقت نیت اصلی را نمیتونن بگن بقیه اشم بنظرم بر حسب تصادفه اخه موردی که گفتن چیزی نیست که بر حسب تصادف باشهموضوعی هست که خیلی خاصه😣 خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
لیلا68gasemi_ عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 4931 اعتقاد دارم اعتقاد دارم هرکسی بره سمت ابن کارا خودشو اذیت کرده زندگی خودشو خراب کرده مابعداینکه خواستگارای خواهرم میرفتن برنمیگشتن فهمیدیم حن عاشق هست یکی ازخواستگاراش قشنگ جلورفت رفتن خریدفهمیدیم اینادعاگرفتن تاپسرشون ازدواج کنه وتعجب میکنم اینابایه دعااین حن لعنتیوکنارزدن کارپیش رفت میخواستن عقدکنن ولی این حرزکه گرفته بودخواهرم اصلااثری نداشت برای مقابله باجن عاشق تاازدواجش باخواستگارای قبلی سربگیره
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17029 اخه موردی که گفتن چیزی نیست که بر حسب تصادف باشهموضوعی هست که خیلی خاصه😣 چی بگم ولی من برای ازدواجم سالهاست پیششون گرفتم هیچکدومشون درست در نیومد مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5509 وااااا 🫥🫥🫥اولین باره میشنومم ف ال ابجد و علم اعداد چی؟به اونم اعتقاد ندارین؟ خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5509 چی بگم ولی من برای ازدواجم سالهاست پیششون گرفتم هیچکدومشون درست در نیومد ابجد تا الان امتحان کردی؟ خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17029 مابعداینکه خواستگارای خواهرم میرفتن برنمیگشتن فهمیدیم حن عاشق هست یکی ازخواستگاراش قشنگ جلورفت رفتن ... خب خواهرتون چیکار کرد؟از کجا فهمید جن عاشق داره؟ مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17029 ابجد تا الان امتحان کردی؟ یعنی چه؟من دیگه چهل سالم داره میشه😔 مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5509 چی بگم ولی من برای ازدواجم سالهاست پیششون گرفتم هیچکدومشون درست در نیومد تاریخ عضویت منو شما چقد شبیه به همِ خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5328 ف ال ابجد و علم اعداد چی؟به اونم اعتقاد ندارین؟ بر حسب ستاره شناسیه؟
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5509 یعنی چه؟من دیگه چهل سالم داره میشه😔 ف ال ابجد منظورم هست،ینظرم خیلی دقیقتر از بقیه فا لا باشه خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
لیلا68gasemi_ عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 4931 خب خواهرتون چیکار کرد؟از کجا فهمید جن عاشق داره؟ اونیکه حرزنوشته وقتی گفتیم ازدواجش سرنمیگیره گفت علت میتونه فقط جن عاشق باشه که اونم ازسحرمیاددعای رفع جن حرزنقره بخت گشا چندتادستوالعمل دادتا۴۰روزبببنیم چی میشه