2777
2789

خانمای گل برام دعاکنیدپنج شنبه آزمایش پاپ اسمیردارم.همینطورازقبل درتاپیک های قبل گفتم لکه بینی زیادی داشتم همراه عفونت خاکستری وزخم دهانه رحم خیلی زیاد همراه بادردواژن ورحم .که قرص مصرف کردم لکه بینی قطع شدولی هنوز درد رحم وواژن دارم.خانمای گل برام دعاکنید خدایی نکرده اچ پی وی ویاخدایی نکرده سرطان دهانه رحم نداشته باشم.التماس دعا.وبگم اسم مستعارم زهراست ولی اسم اصلیم فرزانه است

عزیزم برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم انشالله که هیچ مشکلی نداری 💖

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم.خیلی استرس دارم.خیلی جوش میزنم.حالم خیلی خرابه.😭

انشالله که چیزی نیست عزیزم آروم باش آیت الکرسی بخون که دلت آروم شه 🌹

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

عزیزم نگران نباش منم مشکلات تو رو داشتم و پاپ اسمیر که دادم تستم خوب بود فقط التهاب شدید دهانه رحم داشتم که زخمم و فریز کردم و خوب شدم.تو هم توکل کن به خدا،انشاالله سالم و سلامتی

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
 داغونم خیلی بغض گلمو گرفته.خیلی میترسم.شوهرم ازم میترسه

گلم اسم رو خودت نزار هیچی نیست نذر ۳۱۴ تا آیت الکرسی کن حاجت روا میشی . من مطمئنم به زودی تاپیک میزنی میگی هیچیم نیست بچه ها 😍

عزیزم نگران نباش منم مشکلات تو رو داشتم و پاپ اسمیر که دادم تستم خوب بود فقط التهاب شدید دهانه رحم د ...

ممنون گلم.شماهم مثل من زخمتون زیادبود؟ودردرحم وواژن داشتید؟عفونت چی؟لکه بینی وخونریزی داشتید؟