2777
2789

ک دوست داشته باشین وسط خنده های اون جمع زاربزنید....شده هیچکس مخاطب قرارتون نده وفقط مجبورباشین باگوشی بازی کنین ک مثلا سرگرمین........تنهاترینم حس میکنم

اره خیلیییی حس بدیه

خودمو کنترل کردم وقتی اومدم خونه حسابیی گریه کردم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.وقتایی ک میرفتم خونه نامزدم. با همه میگفت میخندید گرم میگرفت جز من. دلم میخاست کنارش باشم میرفتم اونجا ولی وقتی میرفتم عین چی پشیمون میشدم. ۳ سال نامزدی اینطوری گذشت

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
چطور خودتو مدیریت میکردی و اون جمع رو تحمل میکنی

بیشتر سکوت میکردم و سعی میکردم شنونده باشم چون حرفاشون برام جذابیتی نداشت که بخوام منم تو گفتگوشون شرکت کنم...ولی سعی میکردم جو رو خراب نکنم و با خنده هاشون همراه باشم.

چطوری جمعشونو تحمل میکنید

قطع ارتباط کردم ولی ممکنه باز آشتی کنم 

ولی کارایی ک میکردم خوب سوزوندشون 

اول از همه ی سلام کلی میدی با همه سلام علیک نمیکنی فقط وقتی وارد میشی ی سلام کلی میدی و بعد میشینی کنار شوهرت تکون نمیخوری 

من تو جمعشون همیشه دست شوهرمو میگیرم سرمو رو شونش میزاشتم . رو پاش دراز میکشیدم. اگه پدر شوهرم بود کمتر این کارارو میکردم ولی عوضش واسش میوه پوست میگیرفتم باهاش بلند میشدم باهاش مینشستم وقتی میرفت تو بالکن سیگار بکشه باهاش میرفتم 

اصلا ظرف نمیشستم تو سفر پهن کردن اگه میدیدم خواهرشوهر کوچیکم کمک میکنه ی کمک ریز میکردم اگه اون کمک نمیکرد منم کمک نمیکردم 

باهاشون حرف نمیزدم و خودمو با شوهرم مشغول میکردم 

ب سؤالاشون جواب سر بالا میدادم 

همیشه با آرایش و لباس بیرون میرفتم اونجا و با همون لباس بیرون مینشستم کل تایم و اصلا لباس راحتی نمیپوشیدم