2777
2789
عنوان

همه بهم میگن نمیتونی 😔

168 بازدید | 13 پست

یه پیج انلاین شاپ زدم هیشکی ازم حمایت نکرد حتی فامیل و دوست و آشنا 

حتی روی لباسا کلی تخفیف گذاشتم اما بازم نخریدن 

مامانم الان میگفت این کارو بذار کنار تو از پسش بر نمیای 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عضو گروه های تلگرامی شهرتون شو اونجام اگهی بذار....بعد برنامه دیوارم خوبه من قبلا انلاین شاپ داشتم لوازم ارایشی بیشتر اول از دیوار و گروه تلگرامی مشتری جمع کردن اینستام پیجم بود کم کم جا افتادم ولی ب مشکل خوزدم...بعدش گفتن لباس بیار ولی سایزبندی داشت بچگانه میاوردم دیگ ولش کردم رفتم سر ی کار دیگ‌‌

چرا نتونی بقیه مگه خونشون از ما رنگین تره از ی مادر بعیده خب باید ب دخترش امید بده ن اینکه بگی نمیتونی اتفاقا خوبم میتونی با سلام عضو شو دیوار بذار برو پایگاه های بسیج یا آرایشگاه ها باشگاهها جاهایی ک خانم ها هستن حتما میتونی 

دیوارم گذاشتم کسی سراغ نمیگیره

شاید قیمتش اونقدی کم نیست...یا مدلش مشتری پسند ...کم بیار ولی مشتری پسند و ارزون باشه...ی کم ادامه دادن انلاین شاپ انگیزه میخاد ..من اوایل میزدم تحویل درب منزل همونجام پول میگرفتم ک اعتماد کنن ازم بخرن‌...بعدا دیگ خودشون پول میرختن حسابم یا میومدن ازم میگرفتن