2777
2789

من کم حجابم ینی متوسط رو ب پایین

مدلمه .. ینی لباس باز نمیپوشم ولی تقریبا سرلختم و لباسای کوتاه و اینا

الان پارتنرم میگه اره نمیخام ک تو زندگی هی بت گیر بدم 

ولی اینحوری خوشم نمیاد 

جوری بپوش ک شخصیتت حفظ شه خانومانه بپوش ن دخترونه من۲۲ سالمه 

میگه اینجوری اعصابم خرد میشه واقعااا نمیتونم 

گفتم من لباس رو خودم میخام تغییر بدم استایل خانومانه طور رو خودم شرو کردم 

ولی مو نه ب هیچ عنوان من خیلی نمیپوشونم بدم میاد

گفت ی حد متوسطی رو حفظ کن و اینا وگرنه عصبی میشم

دوس ندارم گیر بدم بهت و این حرفا

گف الان میگم اینا رو چون نمیخام بعدا ب مشکل بخوریم 

نمیخام ک تو زندگی سر این چیزا گیر بدم خودت ی حدی رو رعایت کن

چیکار کنم ؟ فقط با مووو مشکل دارم من نمیتونممم بپوشونم بدم میاد

میگه سرلخت نه موهاتم باز نذار از پشت نریز ببرون اینقد(خیلی بلنده) میگه بدم میاد همه ببینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبوری مگه باهاش ازدواج کنی؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من خودم باحجابم ولی اون آقامگه ازاول شماروهمینجوری ندیدوعاشق نشد؟

خب قبول کنه دیگه .اینکه بالاجباربخوادتغییرت بده خیلی اشتباهه 

شمابایدبامیل خودت تغییرکنی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من همیشه میگفتم بزرگ شم قطعا بی‌حجاب خواهم بود ولی اولا به خاطر همسرم بعدش انتخاب خودم الان به خاطر بچه عبا میپوشم و چادر ندارم غصه میخورم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من خودم باحجابم ولی اون آقامگه ازاول شماروهمینجوری ندیدوعاشق نشد؟خب قبول کنه دیگه .اینکه بالاجباربخو ...

منم همینو گفتم 

گف من نمیخام تغییرت بدم فقط خانومانه تر بهتره و دوس ندارم بد نگات  کنن 

معمولی باش

به عنوان کسی که امکان داشت تو این موقعیت قرار بگیره از الان بهت میگم خودتو بیچاره نکن اگه هنوز عقد نکردی.این تفاوت ها ادمو تا پای طلاق و بدبختی میکشونه 

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

منم همینو گفتم گف من نمیخام تغییرت بدم فقط خانومانه تر بهتره و دوس ندارم بد نگات کنن معمولی باش

چی بگم 

خودت بایدبخوای تغییرکنی وگرنه ازحجاب وطرفکراون آقامتنفرمیشی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
به عنوان کسی که امکان داشت تو این موقعیت قرار بگیره از الان بهت میگم خودتو بیچاره نکن اگه هنوز عقد ن ...

اره ولی من بش گفتم من از همین الان میگم بت 

من نث خونوادت نمیپوشم

تفاوت ها رو بپذیر

گفت من هیچوقت تو رو با کسی مقایسه نکردم

جتی نمیتونم کسیو کنارت بذارم ک مقایسه کنم 

چ جالب

واقعا برا خودمم جالبه من حتی تو رویاهامم حتی چیزای بدددد بددد بود الان میگم خدا مثل بچه کوچیکا که میخوان کثیف کاری کنن مامانه میگیره میکشه سمت خودش منو میکشه سمت خودش

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره ولی من بش گفتم من از همین الان میگم بت من نث خونوادت نمیپوشمتفاوت ها رو بپذیرگفت من هیچوقت تو رو ...

ولی حرف و عمل فرق داره ها خیلی بیشتر فک کن 

دکتر عزیزی یه صحبت داره آدما از نظر مذهبی بعد از ازدواج یه لول میرن عقب پس ممکنه حتی بخوای باز تر باشه حجابت