2777
2789
عنوان

ریز بودن چشم نوزادم

417 بازدید | 18 پست

سلام به همه. من دوماهه زایمان کردم و یه دختر دوماهه دارم

نمیدونم بخاطر افسردگی پس از زایمانه یا وسواس فکری پیدا کردم یا واقعیت داره. واقعا از این ناشکری هم ناراحتم خدا منو ببخشه. الهی شکر که دخترم سالمه ولی چون دختره میگم نکنه بعدها بخاطر ریز بودن چشمش مسخرش کنن و بچم غصه بخوره. خیلی ناراحتم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. هردوتامون چشمامون درشت و پرمژه هست. اصلا چشم ریز توی خانواده هامونم نداریم

خب صدرصد پف داره دست میشه قول میدم دقیقا مثل دختر من،،، منم میگفتم چرا چشماش ریزه مادرشوهرم گفت درست مشه به مرور، عکس دخترتم پاک کن

خب صدرصد پف داره دست میشه قول میدم دقیقا مثل دختر من،،، منم میگفتم چرا چشماش ریزه مادرشوهرم گفت درست ...

مرسی انشالا همین میشه. خدا دخترتو برات نگه داره

من هر چی نگاه میکنم هیچ مشکلی نمیبینم😂🫠🫠🫠

کاملا نرماله چشماش اندازه اش همه چی

شما احتمالا بچه های چشم درشت دیدید با اونا قیاس میکنید

وگرنه عادیه کاملاااا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب صدرصد پف داره دست میشه قول میدم دقیقا مثل دختر من،،، منم میگفتم چرا چشماش ریزه مادرشوهرم گفت درست ...

چجوری باید پاکش کنم؟اولین باره تاپیک میزنم بلد نیستم