2777
2789

ما هر هفته با برادرم اینا خونه پدرم دور هم جمع میشیم عصر تا شب ....بعد فردا مادرم روزه هست و بنده خدا نمیتونه خیلی تدارک ببینه هم ک اخر ماه هست دستشونم خالیه تصمیم داشتم که این هفته نرم کلا اگه هم نرم شوهرم میگه چرا چ خبره چیشده که نمیری خلاصه الان دختر عمش زنگ زده ..اینجا تنها زندگی میکنه ..

که فردا بیا بریم ی سمتی بشینیم شوهرمم گف ما فردا میریم اونجا توهم بیا خونه پدر خانمم اینا حالا اون دختر قبول نکرد شوهرم هم هی میگه بیا تو ک غریبه نیستی بعد هم ک تلفن قط کرد گف گف چیکارکنیم فردا هوا افتابه بریم یه جا بشینیم این روزام که باد میاد منم گفتم نه باد میاد سرده کجا بریم بشینیم الان نمیدونم کلا فردا رو چطور کنسلش کنم اخر هفته دیگه هم میخام همرو دعوت کنم خونه مون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داماد هم دامادای قدیم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

چرا انقدر سخت میکنید قضیه رو . خوب واضح بگو فردا مامانم هم روزه میگیره ، سختشه مهمون داری هم کار داره خودش ، نمی خوام برم خونشون . تمام 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حالا اون که قبول نکرده دختر عمش که بیچاره دلش میخواد دور هم باشید دعوت کن خونتون

خب من فردا اینو دعوت کنم از اون طرفم شوهرم زنگ میزنه داداشم اینا رو هم دعوت میکنه خب من شاید نخوام اونا هم دعوت کنم بهشم بگم بحث می کنه ک چرا مگه چی میشه اوناهم باشن

چرا انقدر سخت میکنید قضیه رو . خوب واضح بگو فردا مامانم هم روزه میگیره ، سختشه مهمون داری هم کار دار ...

خب اگ‌ نرم زنگ میزنه داداشم اینا رو میکشونه خونه منم فردا ن قصد و نه حوصله مهمون داری رو دارم 

خب اگ‌ نرم زنگ میزنه داداشم اینا رو میکشونه خونه منم فردا ن قصد و نه حوصله مهمون داری رو دارم

شوهرت چقدر شبیه شوهر منه عاشق مهمون بازیه

من دوست دارم تنها باشم بزور بجه هامو جمع و جور میکنم

شوهرمم از اون طرف مهمون دعوت میکنه🤦‍♀️

شما کلا تلفن رو از دم دست شوهرت بردار ، ظاهرا هی تلفن دستشه این و اون و دعوت میکنه مهمونی ، حالا یا خونه خودتون یا خونه بقیه 😐😐😂😂😂

ولی جدا از شوخی ، جدی بهش بگو من فردا کار دارم مهمون سر خود دعوت نکنی ها 😡😡😡😡

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم