2777
2789
عنوان

تاپیک سرکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 61 پست
اره باوا داد میزد سرکاریه مگه تو باور کردی بعد پروپرو تاپیکشو داره ادامه و همچنان پسره هم بااینه هم ...

چرا میگی سرکاریه؟من میگم راستکیه. ولی پسره چندشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یکی بود میگفت شوهرم خیلی سر شناسه تو شهرمون میگفت حبسش کرده تو خونه و مدام کتکش میزنه و مجبورش کرده ...

همون که میگفت خواهرم چند وقت یه بار میاد از پشت در حالمو میپرسه. الانم یواشکی لپ تاپ رو روشن کردم.

بهشم که گفتیم به خواهرت بگو کلیدساز خبر کنه، یهو محو شد استارتر!!!!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگی سرکاریه؟من میگم راستکیه. ولی پسره چندشه

من نظرمو گفتم نظر شمام محترمه

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

خاک عالم یک بار انقدر خوابم میومد دلداری دادم الکی بیدار موندم فرداش خانوم لیلا فهمید............ معوم نشد راسته یا دروغع

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
یکی بود میگفت شوهرم خیلی سر شناسه تو شهرمون میگفت حبسش کرده تو خونه و مدام کتکش میزنه و مجبورش کرده ...

😐😐😐😐😃😃😃😃😃😃😃😃

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ملانی شرقی بود ک  پیرو تاپیک کریس تاپیک زد ک به شوهرش فحشهای +18 داده وآخرش عکس گذاشت مرد بود&n ...

یاشی هم سرکاری بود مگه ؟؟؟! 🤐🤐

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

یه بارم یکی تاپیک زده بود میگفت شوهرم بهم اهمیت نمیده. بعد یهو وسطش گفت زنم اذیت میکنه. بعد معلوم شد مرده. کلی هم چرت و پرت گفت و مسخره کرد.

بعد یکی گزارش زد که تاپیکش رو ببندن

بقیه هم رفتن یه تاپیک جدید زدن که فلانی مرد بود

یهو خود مرده اومد تو تاپیک جدید گفت چرا تاپیکمو بستین؟ 

بازم چرت و پرت گفت و دعوا شد.

چیز عجیبی بود واقعا

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
همون که میگفت خواهرم چند وقت یه بار میاد از پشت در حالمو میپرسه. الانم یواشکی لپ تاپ رو روشن کردم. ...

آره همون

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
یاشی هم سرکاری بود مگه ؟؟؟! 🤐🤐

آره

دیشب بروبچ مچشو گرفتن

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
تاپيك ياسي جون كلا سرهكاري بود 

اینهمه تاپیک همه سر کاری بود ؟! عکساش کی بودن 😔

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
آره دیشب بروبچ مچشو گرفتن

چطور ؟ از همون برگه آزمایشش؟؟ 

چطور ؟ از همون برگه آزمایشش؟؟ 

نه

گفته بود ساعت یه ربع به ۹رفتم پارک شوهرمو دیدم گفتم باردارم،بعد تو یه تاپیک دیگه ساعت ۹وبیست گفته بود هنوز نگفتم به شوهرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یاسی کدوموبود دیشب ؟؟؟🤔🤔🤔

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
یاسی کدوموبود دیشب ؟؟؟🤔🤔🤔

اون زیاد تاپیک میزنه

زده بود به شوهرم گفتم باردارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40