2777
2789
عنوان

وزن نوزاد شش ماهه مامانا لطفا بیان

216 بازدید | 17 پست

خانوما پسرم شش ماه و بیست روزش هست.

بردم بهداشت۱۰کیلو ۶۰۰بود و کلی منو ترسوندن وگفتن ببرش دکتر غدد 

خیلی شیرم زیاد نیس شیر خشکم میخوره چاره ای ندارم گشنه که نمیتونه بمونه.

خیلی نگرانم به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟

خیلی وزنش بالاس؟کسی همچین مشکلی داشته؟

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

کجای نموداره؟؟

اگه بالاست، با دکترش مشورت کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

وزنش یکم بالاس 

چند وعده شیرخشک میدی؟

ژنتیکتون چاقی داره؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای نموداره؟؟اگه بالاست، با دکترش مشورت کن

والا بردمش دکترش یکماهه پیش.

نگفت پیگیری کن

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
وزنش یکم بالاس چند وعده شیرخشک میدی؟ژنتیکتون چاقی داره؟

من خودم تپلم.

البته از بچگی نبودم

باباش نه

من پسرم ۶ماه و ۸ روزش بود ۸۵۰۰ بود 

فردا ۷ ماهش تموم میشه هفته دیگه میبرمش بهداشت

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
من خودم تپلم.البته از بچگی نبودمباباش نه

اشکال نداره اگه دکترش چیزی نگفته ولش کن 

ولی اگه میخوای خیالت راحت شه دوباره ببرش دکتر ببینه بگو بهداشت اینطوری گفته

والا بردمش دکترش یکماهه پیش.نگفت پیگیری کن

باید ببری و با تاکید در مورد وزن مشورت کنی باهاش

الان نگاه کردم، تاین وزن برای این سن میشه بالای صدک ۹۹... یعنی کمتر از یک درصد بچه ها اینجورن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
۶۸

قدش نسبت به وزنش کوتاهه   با این وزن باید حدود ۸۰ باشه  من باشم اول شیر خشک رو قطع میکنم  به جاش بهش سیب رنده شده بده و غذای کمکی رو شروع کن که هم گرسنه نمونه هم جذبش براش کمتره  دو هفته صبر کن ببین اگه وزنش خیلی زیاد نشد اونوقت ادامه بده دکتر هم نمیخواد فقط حواست باشه هر چیز شیرین کره روغن و نمک برای زیر یک سال ممنوعه  دندون که در بیاره سرعت وزن گیریش کم میشه به شرطی که مراقب خوراکش باشی  

پسر من تو شش ماهگی ۹ کیلو بود به منم میگفتن وزنش یکم بالاست 

ولی چون سالم بود و مشکلی نداشت من اهمیت ندادم 

الان ۴ سالشه و خداراشکر سالمه و وزنش هم نرماله ، نه چاقه نه لاغر 

بچه که به راه رفتن بیفته لاغر می‌کنه 

بچه من ۶ماهگی ۸کیلوبود الان ۹ماهه ۱۰ونیمه قد۷۵

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....