🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان نگاه کردم، تاین وزن برای این سن میشه بالای صدک ۹۹... یعنی کمتر از یک درصد بچه ها اینجورن
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
قدش نسبت به وزنش کوتاهه با این وزن باید حدود ۸۰ باشه من باشم اول شیر خشک رو قطع میکنم به جاش بهش سیب رنده شده بده و غذای کمکی رو شروع کن که هم گرسنه نمونه هم جذبش براش کمتره دو هفته صبر کن ببین اگه وزنش خیلی زیاد نشد اونوقت ادامه بده دکتر هم نمیخواد فقط حواست باشه هر چیز شیرین کره روغن و نمک برای زیر یک سال ممنوعه دندون که در بیاره سرعت وزن گیریش کم میشه به شرطی که مراقب خوراکش باشی
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....