من یه چیز عجیبی از دوستم شنیدم در باره جن اونا به گفته خودش چند وقتی بود که از شوهرش بدش می اومده بهش گفتن که بره پیش دعا نویس حتمن براش دعا کردن اونم اون رفته سوگند میخورد که وقتی خلیفه با دوستم حرف زده گفت که من فقط دهان باز کردم جنه خودش همه حرفها را به جایی من می زد هرچی او ازش می پرسیده او جنه جواب داده من هنوز هنگم مگه همچین چیزی وجود داره
دوستم گفته که رفته پیش این خلیفه که بهش معرفی کردن تا جنه رو از بدنش دور کنه اونم بهش گفته زیاد سوره ...
من نمیدونم جریان دوستت واقعیه یا نه. ولی همکار بنده این مشکل رو خونشون داره و ماهم به چشممون دیدیم و باور کردیم.بنده خداها دیگه عادت کردن.چون خونه فروش نمیره به همین علت
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترس به اون صورت نه. حس اینکه کسای دیگه هم توخونه تن. این حس نمیذاره آرامش داشته باشم انقدرتوسایت میچرخم ک ازخستگی بیهوش شم
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
بلههه هست من به طرز عجیبی دو سه ماه با همسرم دعوا داشتم قرآن رو به غذا خوندم به آب خوندم پاویدم به خ ...
من خودم خدا شاهده یک بار داشتم بعد نماز قرآن می خوندم تنهای تنها تو خونه سوت و کور بود انگاری یکی تو آشپز خونه عمدی داشت ظرفها رو به هم می کوبید اونم چندین بار دوسه بار صدا زدم بعد رفتم ببینم گربه موشی چیزی بود هر چند طبقه بالا هستیم و وسط شهر ولی هیچی نبود
منظورم اینه نمیترسم حرف از جنا باشه گوش میدم یا میخونمچرا چراغ روشن میزارین میتونی شبا چاقو یا سنجاق ...
منظورتو گرفتم عزیزم خواستم بگم که اصلا چیز جالبی نیست این موضوع ها. نمیدونی چقدر آرزودارم برگردم شهرمون
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
من شنیدم دعا نویسی که اسم مادر بپرسه اعتماد نکنید جن وارد بدنت میکنه
فک نکنم این باشه چون شوهر خواهرم آخونده و خیلی هم مرد خوبی و هر چند که دعا نمی نویسه ولی خودم برا پسرم گفتم که میترسه به زور دعا نوشت ولی اسم مادر لازم بود
خونه خواهرم توی یک روستا بود کل اون روستا مردمش جن زده شده بودن ولی خواهرم بعد این قضیه از اونجا رفت ...
کدوم قضیه؟ چیزی دیده بودن؟