2777
2789
عنوان

بچه هاااااا😭😭😭😭😭

198 بازدید | 20 پست

بچه ها سلاااام 😭😭😭

توروخدا راهنماییم کنید😢

همین الان که دارم مینویسم همینجوری اشکام داره میاد 

من نامزد دارم (دوستیم) که اگه انشالله خدا بخاد قراره تا عید به هم برسیم خانواده ی این میدونن اما من به خانوادم فعلا نگفتم تا وقتی که بخان بیان.اینم بگم که تا بخال من نذاشتم که بیان.  منم تا بحال هر چی خواستگار اومده اصلا نذاشتم به خونه اومدن برسه حالا نه که فکر کنید خواستگار زیاد دارم از سرو کولم بالا میره ها،  نه. اما خب سالی سه تا مورد بوده.  این چند سال هر چی خواستگار اومده بود من یه جوری رد کردم وبهونه آوردم چون دلم جای دیگه اس گفتم که یا از خانوادش خوشم نمیاد یا گفتم زوده یا....

الانم چند وقته دنبال خونه ایم که از اینجا بریم یکی یه ماه پیش گفته بود که به مامانم گفتم بگو فعلا نمیتونیم

الان چند شب پیش امپول داشتم تنهایی رفتم تو درمونگاه بابام تو ماشین بود یکم کارم طول کشید اونجا دو تا خانومه بودن فهمیدم که دارن در مورد من صحبت میکنن یکیش هم میخاست بیاد بهم بگه منم سریع اومدم تو ماشین راه افتادیم

اینارو میگم بهتون که 

یعنی نمیخام فکرم پیش کس دیگع باشه اصلا دوست ندارم کسی بیاد 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امروز از فامیلامون زنگ زدن و گفتن بیایم برای دخترتون که پسر دختر ببینن همو حالا دیگه من نمیتون ...

خب نمیشه به مامانت بگی یه نفر دیگرو دوست داری؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

خیلی خیلی ناراحتم

بابام میگه فامیلن نمیشه نذاریم بیان

میگن نذاشتن یه چاییشونو بخوریم

منم گفتم ما هیچی نداریم تو خونه مبلارو دادیم برای تعمیر

ظرفها همشون توی کارتون 

چون دو هفته دیگه میریم

نه بچه ها نمیخام در مورد دوستیم کسی چیزی بدونه

الانم ز زدم نامزدم حرف زدیم

گفت گریه نکن به زور که شوهرت نمیدن

بگو نمیخام فعلا

یا بگو عکس پسرو بفرستن بعد بگو خوشم نمیاد

به مامانم گفتم گفت بابات میگه باید بیان خونمون اگه نذارم بیان برام تا آخر عمرم زشت میشه چون فامیل هستن 

بچه ها نامزد خودم خیلی خداروشکر همه چی تمومه تحصیلکرده شغل خوب خانواده خوب میدونم خانواده هم تاییدش میکنه

اما الان نمیشه تا دو ماه دیگه بیاد

من اینارو چیکار کنم بچه ها؟😭

مگه هر کی بیاد خواستگاری باید جواب مثبت بدی؟ بذار بیان بعد بگو خوشم نیومد. دیگه گریه زاری نداره که. والا

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
مگه هر کی بیاد خواستگاری باید جواب مثبت بدی؟ بذار بیان بعد بگو خوشم نیومد. دیگه گریه زاری نداره که. ...

الان اینا بخان بیان من باید صحبت کنم با پسره😞 یا جلسه اول فقط میان و میرن