2777
2789

من داییم عمل کرد 

بی هوشی عزیزم وقتیم به هوش بیای مسلما درد داری مثل بقیه ی عملا

من داییم برای دسشویی اینا یخورده اذیت میشد ولی بفکر سلامتیت باش که بدستش میاری

و سخت نمیگذره عزیزم  توکل بر خدا کن🤍

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😫😫واقعیتو بگم بعد عمل درد وحشتناک داری البته بستگی به بدنت داره 

منکه مردمو زنده شدم از درد اما ازیه چیز خوشحال بودم درد سیاتیکم افتاد هم ب غلط کردن افتاده بودم هم خوشحال بودم چون یسال بادرد خیلی وحشتناک زندگی کردم هرروز ارزوی مرگمو میکردم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
😫😫واقعیتو بگم بعد عمل درد وحشتناک داری البته بستگی به بدنت داره منکه مردمو زنده شدم از درد اما ازی ...

منم خیلی درد دارم اصلا زجر میکشم فقط....الان چطورین به روال عادی برگشتین

منم خیلی درد دارم اصلا زجر میکشم فقط....الان چطورین به روال عادی برگشتین

اره 😬😑ولی تا 5ماه نمیتونستم خم بشم زمین بشینم سرویس ایرانی برم کم‌کم سعیمو کردم بشینم یه مدت طول کشید 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اره 😬😑ولی تا 5ماه نمیتونستم خم بشم زمین بشینم سرویس ایرانی برم کم‌کم سعیمو کردم بشینم یه مدت طول ک ...

تجعبه ای چیزی داری بهم بگی رعایت کنم....خدا خیرت بده هرچی میدونی بهم بگو

تجعبه ای چیزی داری بهم بگی رعایت کنم....خدا خیرت بده هرچی میدونی بهم بگو

تایه مدت استراخت کامل کن راه نرو زیاد کارنکن

وسایل سنگین که کلادیگه برندار

طولانی نشین اصلا تامیتونی درازبکش 

سرویس فرنگی 

زمین نخاب اصلا روتخت بخاب

یه مدت خم نشو ینی اصلانمیتونی بشی😄

اها از همه مهمتر حتما شروع کن بعدبیهوشی غذاهایی بخور که شکمت کارکنه 

من دوهفته کارنکرد مردمو زنده شدم به قدری به کمرم فشار میاورد که دلم میخاست بمیرم کلی گریه کردم داد و بیداکردم ازدرد🤗

انشالله عمل راحتی داشته باشی عزیزم