دلم خیلی پره نمیدونی چ بلاهایی سرم آوردن با گریه دارم برات تایپ میکنم
دل منم خیلی پره شاید باورت نشه بعد یسال هنوزم یاد کارایی ک میکردن و اون حس زجر کشیدنی که از دست همشون داشتم رو یادم میاد منم ساعتها به حال مظلومانه ی خودم گریه میکنم اما انسان رو سختی ها قوی میکنه به خدا که بسپاری دلت سبک تر میشه
عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
اره بخدا مثلا همین امشب خیر سرش دعوتمون کرد البته جاریم هم بود بخدا اگ تارف کرده باشه ولی واس جاریم باشوهرش هی میگفت ازدور باصدای بلند
چندباری به شوخی گفتم منو نمیخاین با بچم گفتش نه برعکس تورو خیلی میخام گفتم تورو راس مگی ارواح عمت😂
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
بعد فاصله ام میگیری هی زنگ میزنن بیاین چرا نمیاین قهرین
من بخت برگشتع که خونم کنارشونه😂😅نمیان خونم زیاد
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂