2777
2789
عنوان

یک دختر به صد تا پسر می ارزه

169 بازدید | 9 پست

دیروز یک آقای مسنی بهم گفت. دخترش با وجود بچه کوچک پدرش را آورده بود بیرون گردش. می گفت پسرم تو خارج حالمو نمی پرسه عوضش دخترم کلی بهم میرسه. یاد بابام افتادم. روحششاد. خیلی دختری بود!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بابابزرگ من کارشو دختراش میکنن مالشو داده پسراش

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ربطی نداره به دختر و پسر خیلی از دخترا از صد تا پسر بدترن یا بهترن بستگی به محیطی داره که بزرگ میشن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بعد اینجا خودشون میکشن که توله پسر بزائن

😐😐

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛