2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 5121 بازدید | 185 پست
سلام عزیزم، ما تو اطرافیان و همسایه ها داریم قرعه کشی خانگی میکنیم،اونایی که حقوقشون بالاس تا ۳۰۰،۲۰ ...

چقدر خوب. نه دور و برما نهایت قرعه کشی تا ۳۰ میلیون می نویسن مثلا ماهی ۳ تومن .. بیشتر نمی تونن شرکت کنن. اونم الان با شرایط پیش اومده همینم منتفیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی. ان شاالله. خیلی خوب شد این تاپیک رو زدم حداقل به جز خودم ، چند نفری هم برام انرژی مثبت فرستادن ...

سعی و تلاش شما هم بشدت قابل تقدیر هست که برا خوشحالی پدرتون کوتاهی نمیکنین خدا قوت 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

چقدر خوب. نه دور و برما نهایت قرعه کشی تا ۳۰ میلیون می نویسن مثلا ماهی ۳ تومن .. بیشتر نمی تونن شرکت ...

دغدغه ی ذهنی من ی نفر ک سالها خواستگارم بود ی روز اومد و حس و عشقی ک بهم داشتو و اعتراف کرد و درخواست دیدار داد ک منو ببینه و باهام حرف بزنه ولی همو حین پیام دادن تصادف کرد و فوت شد الان کل مغز و ذهن و قلبمو گرفته💔

میشه اگه فکر یا ایده ای به ذهنتون میرسه بهم بگید . من حاضرم هر کاری بکنم تا بتونم این ماشین رو براش ...

خدا به دل مهربون خودت و پدرت نظر بندازه گلم .چقپر دلم خواست ماشین رو بخره دعا میکنم به آرزوش برسه هرچه زودتر💗

دغدغه ی ذهنی من ی نفر ک سالها خواستگارم بود ی روز اومد و حس و عشقی ک بهم داشتو و اعتراف کرد و درخواس ...

عزیزم 🥺🥺🥺

چقدر سخت. 

روحش در آرامش باشه. 

امیدوارم خدا هم به دل تو یه نظر کنه و یه عشق واقعی و شیرین جلوی مسیرت بزاره 

خدا به دل مهربون خودت و پدرت نظر بندازه گلم .چقپر دلم خواست ماشین رو بخره دعا میکنم به آرزوش برسه هر ...

مرسی عزیزم. 

ممنون از حس و انرژی خوبت.. 

همین که شما هم از ته دلتون خواستید من مطمئنم خدا بیشتر هوامو داره که بتونم ماشین رو براش بگیرم. 

دغدغه که زیاد دارم

اما بعد چند سال رمز عبورم یادم اومد.. الان اومدم سایت دنبال تاپیک بامدادخمار میگردم🤦‍♂️🥺

بهترین تاپیک های سایت رو داشت. چه دوست های خوبی داشتم😶

@بامدادخمار  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤