2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 5121 بازدید | 185 پست
عزیزم ان‌شاءالله که طوریت نباشه نه تومور باشه نه ام اس من نوجوون بودم به خاطر استرس‌های زیادی که داش ...

قربانت ممنون 

راستش خودمم میدونم شکبیخودی هست اما فکر و خیال همیشه میاد 

ام اس هم باشه فکر کنم 1 سال اولش  اونم از لحاظ روحی سخت باشه وگرنه با دارو کنترل میشه، 

ترس نوجوانی شما هم فکر کنم دلیلش این باشه که برنامه های تلویزیونی ام اس رو یه بیماری وحشتناک نشون میدادن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
سلاممن مشکل مالی دارم.ممکنه برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستید هدیه به فاطمه زهرا(س)هر کسی فرستاد لایک ...

عزیزم انشاالله به حق حضرت فاطمه زهرا مشکلت حل بشه برات صلوات فرستادم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله به حق حضرت فاطمه زهرا مشکلت حل بشه برات صلوات فرستادم🥲

ممنون عزیزم

منم برای حاجت رواییتون ۱۴صلوات فرستادم هدیه به فاطمه زهرا(س)

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

نمیزارم بفهمه سختی میکشم. همی الان ماهی ۲ و نیم از قسط هاشون رو میدم و گاهی نقدی کمک می کنم اما خب ب ...

خدا کمکت کنه عزیز.ان شاالله پدرت عمر طولانی باعزت داشته باشه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.