2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 5121 بازدید | 185 پست

سال ۴۰۳ برای خودم و خانوادم خیلی خیلی سخت بود 

برای خودم خیلی بیشتر،هزار بار مردم و زنده شدم تا یکم زمان گذشت

دغدغه فکریم اینه که به جبران این روزای سخت سال بعد یه دانشگاهی قبول شم که تموم دردی که کشیدم یادم بره و خانوادمم خوشحال شن 

و دغدغه فکری دیگم که خیلی مشغولم کرده اینه که اونایی که انقد اذیتم کردن آیا اذیت میشن؟دوس دارم ببینم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتیاده فقط و گاهی دلتنگی و تنهایی

دلتنگی نداره اخه 

تنهام نیستم 

فقط اعتیاد 

انقد ارور میده بنظرم با بودنمون فقط داریم ارزش خودمونو میاریم پایین

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

عزیزم انشالله که جور بشه 

من الان ی خواستگار دارم ی بخشی فکرم درگیر اون هست ی بخشیش ی گندی زدم موندم چجور جمعش کنم ی بخشیش امتحان دانشگاه ی بخشیشم میخواییم مبل بخریم درگیر اون هست بقیه چیزام هست ک کم اخمیت هستن

رفیقمو از زندگیم حذف کنم یا نه

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️