2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 5121 بازدید | 185 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحاناتم (دانشگاه‌) برنامه این بود معدل بالای 18 باشه، فکر نکنم بشهحالا فردا عروسی برم، برگشتم خوند ...

عزیزم ان‌شاءالله که طوریت نباشه نه تومور باشه نه ام اس من نوجوون بودم به خاطر استرس‌های زیادی که داشتم همش می‌ترسیدم ام اس بگیرم الآن خوندم شما با خاطرش نگرانی واقعاً حالم بد شد امیدوارم چشمات هر چه سریعتر خوب بشه و هیچ بیماری‌ای نداشته باشی

با بقیه خواهر و برادر ها هماهنگ کنببین هر کدوم چقدر میتونن بدنیه وام جور کنیدپولشو بزارید رو پول پرا ...

ممنون عزیزم. 

یه جمله هست میگه یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت... 

توکل بر خدا. 

خدا شما رو هم حفظ کنه برای بچه هاتون ❤️❤️

من که قسمتم نشده هنوز مادر بشم اما به نظرم تنها انگیزه زندگی کردن و دووم آوردن بچه ها توی این دنیا، حضور پدر و مادرشونه..  

برا افسردگیت امضا منو بخون

تو اون تاپیک تگم کن لطفا لینک باز نشد 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

همین الان دغدغم خوب شدن پسرمه یک هفته ویروس گرفته سرفه هاش هلاکم کرده .. فردا باز ببرمش پکتر 

لطفا هرکی این پیامو دید ی صلوات بفرسته ..ممنون

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

تو اون تاپیک تگم کن لطفا لینک باز نشد

تگت کردم.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

تگت کردم.

ممنون عزیزم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻