2777
2789
عنوان

بعد از یه مدت خیلیییی طولانی نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز فقط عبادت نیس سجده کردن در برابر پروردگار مهربان و مدیتیشن برای لطیف شدن روح و روانه💞

حس میکنم این حجم از بی حوصلگی و مودی شدنم بابت همین ترک نمازه که چقدر بی رحمانه گذاشتمش کنار 

سر یه کاربر تو همین نی نی سایت من داشتم کم کم تنبلی میکردم یه کاربرم یه حرفی زد که کلااا دلیل و موجه محکم شد برام

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

morid786

متشکرم عزیز دل

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

من یه چند سالی هست نماز هام مرتب شده، یکی اینکه سعی کن اکثر اوقات با وضو باشی که تا اذان رو گفتن بخونی دوم اینکه اطرافیان و دوستای نمازخون خیلی تاثیر دارن سوم اینکه نا امید نشو مثلا اگر یک روز نماز صبحت قضا شد همون موقع که بیدار شدی قضاش رو بخون و آخر اینکه از امام زمان کمک بخواه بگو برات دعا کنه و در آخر اینکه سر نمازات من رو هم دعا کن . 

حس میکنم این حجم از بی حوصلگی و مودی شدنم بابت همین ترک نمازه که چقدر بی رحمانه گذاشتمش کنار سر یه ک ...

اصلا ب خاطر موارد ساده و پیش پا افتاده خودتو از نماز دورنکن

نمازتو بخون منم ادعایی تو نمازخوندن ندارم خودمم تنبلی زیاد داشتم تازه راه افتادم و هربار بیشتر بهش علاقه مند میشم

من یه چند سالی هست نماز هام مرتب شده، یکی اینکه سعی کن اکثر اوقات با وضو باشی که تا اذان رو گفتن بخو ...

ممنون عزیزم 

واقعیتش دیگه روم نمیشه باهاشون حرف بزنم حتی عکس شهدا تو کمدم خجالتم میده انقدررر گناه کردم این مدت

چشم عزیزم شما هم برای من دعا کن یکم آدم بشم له شدم دیگه🤦🏻‍♀️💕

اصلا ب خاطر موارد ساده و پیش پا افتاده خودتو از نماز دورنکننمازتو بخون منم ادعایی تو نمازخوندن ندارم ...

اره همین که شروع کنی دیگه ادامه میدی ولی همون شروعه سخته

ممنون عزیزم واقعیتش دیگه روم نمیشه باهاشون حرف بزنم حتی عکس شهدا تو کمدم خجالتم میده انقدررر گناه کر ...

انقدر آقا مهربون هستن من همیشه محبتشون رو احساس کردم اتفاقا به اون هایی که دوباره برمیگردن مهربون تر هم هستن، بزرگترین گناه نا امیدی هست اسیر این نا امیدی نشو

من ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ول کردم اصلا خدا که هیچ وقتمنو نمیبینه خودکشیم میکنمی روز

میل خودته ما که رفتیم دیدیم تهشو 

صبر + دعا = معجزه 

صبر صبر صبر

انقدر آقا مهربون هستن من همیشه محبتشون رو احساس کردم اتفاقا به اون هایی که دوباره برمیگردن مهربون تر ...

باور کن حس میکنم خیلییی ازم ناراحته ینی یه خجالت عمیقی دارم ازش ک خدا میدونه 

آره حق داری خیلی سختهولی تو میتونی مطمعن باشی نگاه به پروفایلت بنداز قطعا از نمازخوناشی

🙂💕

البته بودم الان ترک نماز که هیچ گناهای دیکه هم انجام دادم انشاالله همین نمازم همه چیمو بسازه