2777
2789
عنوان

معرفی پادکست 💕🍀✨

183 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

چند تا از بهترین پادکست هایی که گوش دادین

رو معرفی میکنید🦋 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

“این نقطه””رختکن بازنده‌ها””رواق”

عزیزم پادکست رختکن بازنده ها درباره چه موضوعیه؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم توروخدا جواب بده از چله سوره فاطر بگو از همسرت راضی ؟معیارای اخلاقی و مالی که میخواستی داره ؟و ...

همسرم معیارهای که میخواستم رو داشت 

خونه و ماشین داشت 

و سنتی بود ازدواجمون 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
مرسی عزیزدلم . از اخلاق و رفتارش هم راضی ؟

دقیقا معیارهایی که داشتم رو همسرم داشت ولی بعدها متوجه شدم من آدم بعضی از این معیارها نیستم ،

مثلاً دلم میخواست همسرم بسیار آروم و کم حرف باشه و دقیقا شوهر من اینجور بود ولی من خسته شدم و خیلی وقتها دوست داشتم بشینم ساعتها با شوهرم صحبت کنم ولی اون نمیتونست 

و اگه برمیگشتم به عقب از خدا خانواده همسر خوب میخواستم چون خانوادش خیلی اذیتم کردن ،قبل از ازدواج فکر نمی‌کردم خانواده اینقدر تاثیر داشته باشه 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
بجز چله سوره فاطر دگ چیا خونده بودی

فقط همین چله رو گرفتم 

ماه قبل برای خواهرمم خوندم سه تا خواستگار پیدا شد در طول چله ولی خواهرم نپسندید ، چند روزه دیگه بازم شروع میکنم به نیت خواهرم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
فقط همین چله رو گرفتم ماه قبل برای خواهرمم خوندم سه تا خواستگار پیدا شد در طول چله ولی خواهرم نپسندی ...

چ خواهر خوب و مهربونی 😍 عزیزم ادن سه تا خاستگارای خوبی بودن ؟خونه و ماشین و اخلاق خوب داشتن؟

فقط همین چله رو گرفتم ماه قبل برای خواهرمم خوندم سه تا خواستگار پیدا شد در طول چله ولی خواهرم نپسندی ...

اها اخه یکی یود کاربریش شبیه شما بود فکردم شمایی ، گفته بود کلی چله و ذکر و سوره خونده ک اخریش چله سوره ی فاطر بود جواب گرفته . فکردم شما ام چیزای دیگه خوندی ،اخریش چله سوره فاطر بوده.