2777
2789

سلام ببخشید چندتا سوال دارم کسی جدیدا محب کوثر ونیکان  زایمان کرده؟چطوره شرایطش ؟برای سزارین؟

دکترخودم این دوتا بیمارستان نیست همینطوری برم قبولم میکنن دکتراش برای زایمان ؟؟؟یا هزینه جداباید بدم به دکتراش؟؟؟یعنی زیر میزی میخوان چون تحت نظر خودشون نبودم؟

وبیمه تکمیلی این دوتا بیمارستان چطوره همه رو بیمه میده یا یه مقدارشو خودمم باید بدم؟؟؟

دوتا نیکان داریم کدوم نیکان منظورته

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیکان نیمه دولتیه در این حد میدونم که بیمارستان خوبی هستش یکی از فامیلای نزدیک مون پرستار اونجاست

ببینید میخام بدونم شرایط پذیرشش چطوریه عزیزم ؟

دوست من نیکان غرب دکتر زنان و واقعا میدونم بیمارستان خوبیه

عزیزم میدونم بیمارستان خوبیه تقریبا مطمئنم شرایطش ونمیدونم تلفنی هم جوابگو نیستن سختمه حضوری برم 

عزیزم میدونم بیمارستان خوبیه تقریبا مطمئنم شرایطش ونمیدونم تلفنی هم جوابگو نیستن سختمه حضوری برم

بگو همسرت بره عزیزم شرایط خاصی نداره تا جایی که میدونم سزارین از ۴۵ ملیون 

ببین یکی از آشناهامون نیکان اقدسیه چند روزی بستری بود اوکی بودن .

ولی ترجیحا بیمارستان پزشک خودت برو .

فکر کنم پزشک های بیمارستان های خصوصی قبول نمیکنن اگه یه دکتر دیگه باشی یا هزینه زیادی میگیرن.

حالا باز بپرس مطمئن شی.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

ببین یکی از آشناهامون نیکان اقدسیه چند روزی بستری بود اوکی بودن .ولی ترجیحا بیمارستان پزشک خودت برو ...

همون دیگه 

نمیدونم جدا باید هزینه بدم به دکتراش یانه؟

همون دیگه نمیدونم جدا باید هزینه بدم به دکتراش یانه؟

احتمالا بله .

چون شما تمام مدت زیر نظر پزشک دیگه ای بودی.

واسه هر متخصص زنانی سخته تازه با شرایطتتون آشنا بشه.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶