2777
2789
عنوان

چطوری باور کنم

83 بازدید | 15 پست

یکسال میگذره که مامان بزرگم مرده من خیلی دوستش داشتم و بهش وابسته بودم از بعد از رفتنش خیلی زندگیم عوض شده حتی میخواستم خودکشی کنم و به زور نجات پیدا کردم رفتم روانشناس بهم گفت که باید باور کنم مرده ولی باورم نمیشه. راهی دارین که بهم کمک کنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم جلسه بعدی شنبه هست ولی گفت که تا شنبه سعی کنم تا یه حدودی هم شده درکش کنم ولی نمیتونم

درمورد همین موضوع صحبت کن،ذاتا تراپی برای بهبود ناتوانی های انسانه،درکنارش سرچ کن و کتاب هایی که تواین زمینه میتونه بهت کمک کنه رو بخون،از دست دادن تجربه سختیه من فکرمیکنم با فرارکردن نمیشه باهاش کناراومد شایدبهتره به خودت اجازه بدی این فقدان و دردشو تماما تجربه کنی وبعد برای تسکین دردی که داری هرکاری ازدستت برمیاد انجام بدی،ضمن اینکه اگرارتباط خیلی نزدیکی داشتین قطعا روحشون شادمیشه اگر بتونی آرامشتو برگردونی

درمورد همین موضوع صحبت کن،ذاتا تراپی برای بهبود ناتوانی های انسانه،درکنارش سرچ کن و کتاب هایی که توا ...

همه کار کردم ولی بازم درک نمیکنم مرده کتاب خوندم تحقیق کردم چندین بار مشاوره رفتم بازم نمیفهمم که دیگه جسمش وجود نداره بهم میگن ذهنت قوی تر از چیزی هست که باید باشه و چسبیده به این موضوع گفتن که بزرگنمایی ذهنی دارم ولی کنترلش اصلا برام ممکن نیست

کسی که مرد که از ما جدا نمیشه آدم هیچوقت نمیره فقط جسمش از بین می‌رهبعد ۱۲۰ سال بری اونجا میبینیش

مشاورم میگه پیشته میگه بهت روش میدم اگه فایده نداشت خودم بهت روش خودکشی میدم چون وااقعا نمیتونم تحمل کنم

مشاورم میگه پیشته میگه بهت روش میدم اگه فایده نداشت خودم بهت روش خودکشی میدم چون وااقعا نمیتونم تحمل ...

فکر می‌کنی با خودکشی اونو خوشحال میکنی؟ نلرزون بنده خدارو

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

نه صددرصد اون نمی‌خواد تورو اینجور ببینه خودتو گول نزن

خدایی نمیدونم شاید اگر بمیرم بگه اخی نوم13سالش بود شایدم بگه اخی راحت شد واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😭

خدایی نمیدونم شاید اگر بمیرم بگه اخی نوم13سالش بود شایدم بگه اخی راحت شد واقعا نمیدونم باید چیکار کن ...

چرا اینقد بزرگ کردی این قضیه رو 

اینهمه ادم عزیزانشون از دست دادن مادر پدر خواهر برادر بچه 

چیز عادی هست هممون مهمون این دنیاییم و دیر یا زود باید بریم 

راحت نمیشی که بگه اخیش راحت شد 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

چرا اینقد بزرگ کردی این قضیه رو اینهمه ادم عزیزانشون از دست دادن مادر پدر خواهر برادر بچه چیز عادی ه ...

دست خودم نیست بزرگ کردنش بقول تراپیستم بزرگنمایی ذهنی دارم