خانما شوهرم یک رفیق داره ه خیلی با هم صمیمیاند این صمیمیت داره به من و بچههام ظلم میشه دیروز خواهر رفیق شوهرم مرد سه روزه به خاطر مجلسشون نه مغازش رو باز کرده تازه سه روزه به من میگه باشگاه نرو من نمیرسم بیام بچه ها رو نگهدارم، یا امروز برای بچهام نوبت دکتر داشتم بهش گفتم اما اهمیتی نداد و سر وقت نیومد کلاً منم پیام دادم حرف بارش کردم و کلاً مسدودش کردم بارها باهاش صحبت کردم ما هیچ نتیجهای نگرفتم جز اینکه بدتر بشه ولی دیگه خسته شدم یخوام جوری ادبش کنم لطفاً بهم بگید با چه رفتارهایی یتونم اینو یکم ادبش کنم جدا از این بحث امروزمان چند روز پیش ی توهین میکرد هی بد حرف میزد چند باری بود باهاش صحبت نکردم باز دوباره آشتی کردیم باز دوباره امروز که این بحث پیش اومد دیگ میخوام باورش بشه ک هیچ کارش برام مهم نیس و ازش سرد شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.