2777
2789

سلام بچه ها

خانما شوهرم یک رفیق داره ه خیلی با هم صمیمی‌اند این صمیمیت داره به من و بچه‌هام ظلم میشه دیروز خواهر رفیق شوهرم مرد سه روزه به خاطر مجلسشون نه مغازش رو باز کرده تازه سه روزه به من میگه باشگاه نرو من نمیرسم بیام بچه ها رو نگهدارم، یا امروز برای بچه‌ام نوبت دکتر داشتم بهش گفتم اما اهمیتی نداد و سر وقت نیومد کلاً منم پیام دادم حرف بارش کردم و کلاً مسدودش کردم بارها باهاش صحبت کردم ما هیچ نتیجه‌ای نگرفتم جز اینکه بدتر بشه ولی دیگه خسته شدم ی‌خوام جوری ادبش کنم لطفاً بهم بگید با چه رفتارهایی ی‌تونم اینو یکم ادبش کنم جدا از این بحث امروزمان چند روز پیش ی توهین می‌کرد هی بد حرف می‌زد چند باری بود باهاش صحبت نکردم باز دوباره آشتی کردیم باز دوباره امروز که این بحث پیش اومد دیگ می‌خوام باورش بشه ک هیچ کارش برام مهم نیس و ازش سرد شدم

بلاکش کردی؟😂😂😂مگه زنو و شوهرم همو بلاک میکنن شب ک بلاخره میاد خونه میبینیش دوباره

دیگ نمیخوام زنگ و پیامش رو ببینم..وقتایی ک براش بار میاد کارش گیره یاد من و شماره من میفته..هر چقد پیام‌میدم بهش اصلا جوابمو نمیده نادیده میگیره منم بلاکش کردم لااقل خودم ارامش داشتع باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دوست پسرته ک میزنی مسدود میکنی؟🤭

ببخشید ولی وقتی مسدود میشه کلید میندازه میاد تو خونه😄

برو ب شوهرتم بگو ب درک ک مُرد ایشالا خود رفیقتم بمیره تا بلکه یکم سرت ب سنگ بخوره و بفهمی خودتم زندگی داری