2777
2789
عنوان

مامانم خواهرموول کرده

373 بازدید | 23 پست

خواهرم پرستاره ویکسال نامزده بعدفروردین عروسیش خدایش دختربامحبت ودست به خیریه همینجوری که الان نیازداره همه بهش کمک کنن امااون داره به همه کمک میکنه خودش تنهای جهازشوخریدبدون حتی ذره ای کمک ازطرف خانوادم حتی خودش پول لباسشونوموقع عقدش داد بابام ومامان موقع ازدواجمون ماروول میکنن وتنهامیزارن موقع عروسی من جهازنخریدن رفتن خونه ساختن درصورتی که خونه داشتیم الانم بازخواهرمول کرده مامانم ورفته شهرخودمون بقیه ی کارای خونه روبکنه درصورتی که الان آبجیم به پول نیازداره به همراهی منم تهرانم هروززنگ میزنه گریه میکنه مت چیکارکنم بااین مادر

خدایاخودت به همه ی ماکمک کن

نمیدونم چراخداابجیمواینجوری امتحان میکنه بخداهربیماری که میره بیمارستان پول نداره خواهرم کمکش میکنه کلی واسه بچه من لباس میخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شریفه خواهرت 

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

دلسوز نیست دیگه من مادر شوهر من، ما حتی نون شبم نداشته باشیم اون حساب بانکیش پره ، مهم نیست براش

بازاون میگی مادرشوهراینکه مادره

تو میتونی کمکش کنی یکم؟

ازمن نمیگیره چون من طلاق گرفتم ویه بچه دارم درسته ازدواج کردم ولی شوهرم فقط خرج خوراک بچه مومیده نه چیزدیگه

بازاون میگی مادرشوهراینکه مادره

خب برای پسرش دلسوزی کنه عزیز من، یه ماه عمل کرد تو خونه بود حتی پول تاکسی تا بیمارستان نداشتیم ، دخترم برای ادامس گریه می کرد به پسرش پول نداد پانسمانشو عوض کنه

خب برای پسرش دلسوزی کنه عزیز من، یه ماه عمل کرد تو خونه بود حتی پول تاکسی تا بیمارستان نداشتیم ، دخت ...

خب اون اینقدربدجنس میگه کمک کنم ازمشکلات عروسم کم بشه پس نمیکنم