2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

179 بازدید | 16 پست

سوال:سلام خانما کمک. من با جاریم تو ی ساختمونیم . ساختمون هم شوهر من ساخته فعلا نزده ب اسم برادرشوهرم پایان کار نگرفته هنوز. جاریم یکسال و نیم اومده ی روانی ب تمام معناست مثلا اشعال جارو میکنه نیاره میریزه جلو در ما. توپ دخترمو میندازه از حیاط بیرون. صبحا از ۸ تلویزیون صدای بلند میزاره. تا دخترم اذیت بشه . وقتی مامانم میاد کفشاش میره پایین لگد میکنه تا کثیف بشه و هزارتا کار دیگ ک نمیخوام طولانی بشه. ما یبار سر همین موضوع دعوا کردیم شوهرم گفت خونه میگیرم بریم ی مدت گشتیم بعد گفت ب دلم نمیشینه یا مول کپ دارم و فلان ک تا همین الان ک ۶ ماه میشه منم گفتم خب بخاطر زندگیم کوتاه بیام تا اینکه باز دیروز جاریم کارهاش تکرار کرد  منم کارهاش براش جبران کردم و باز دعواوافتاد شوهرم منو زد میگه ولش کن منم نمیتونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو خونه باش چرا میری اونم دوست داره توترک کنی نه نرو بشین خونه باشوهرت حرف بزن بگو بریم خسته شدم سرسنگین باش باهاش تا جایی بگیره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حالا شوهرم رفته پاشین ثبت نام کرده ۵۰۰ م داده ماهی ۱۵  قسط در حالیکه وقتی دنبال خونه بودیم میگفت ندارم ماهی ۱ تومن بیشتر نمیتونم اجاره بدم منم قهر کردم اومدم‌خونه مامانم گقتم خونه بگیر بیا دنبالم دو روزه ن زنگ زده ن چیزی اصلا خال دخترش هم نمیپرسه....وقتی پول داره از اونجا در نمیاد بخدا افسردگی گرفتم هنوز افسردگی بعد زایمانم خوب نشده از اینور جاری اعصابم داغون

حالا شوهرم رفته پاشین ثبت نام کرده ۵۰۰ م داده ماهی ۱۵ قسط در حالیکه وقتی دنبال خونه بودیم میگفت ندا ...

بخاطر جاریت میخوای بری،یکم سیاست داشته باش

کفشای مادرتو بزار داخل،جلودر دوربین نسب کن،اگه آشعال رخت یا مزاحمت کرد،برو شکایت کن

ولی خنتو عوض نکن،چون هم خودت آواره میشی وهم جاریت به هدفش میرسه

وا شوهرت چراتورو زدچه روانیه زنه دقیییییقا عین خودش رفتار کن

اره روانی شوهرش میگه نمیتونم حریفش بشم چیکار کنم..... میخوام کلا از اون خونه برم دیگ هیچوقت نبینمشون

چرا باید رفتار بد دیگران رو مثل خودش جبران کرد؟من باشم بی‌محلی میکنم این پاسخ بهتریهبا شوهرمم دربارش ...

چقدر اخه؟ صبحا تلویزیون تا ۱۰۰ میبره بالا انگار طبقه پایین عروسی انگار.  اذیت میکنه تا بچم بیدار بشه چند روز بی پاسخ بزارم کارشون