2777
2789

وقتی آرد قنادی استفاده میکنم کیک خوب در نمیاد ولی با پودر آماده خیلی خوب میشه کسی بلده با آرد قنادی بهم یاد بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آرد گندم معمولی میخرم ک سبوس داره.البته الک میکنم.تو قابلمه از مادرم یادگرفتم هم راحت بود هم اکثرا خوب درمیومد.یه مدتم تو پلوپز میپختم اوایل عالی بود بعد نمیدونم موادمو زیار میکردم چی بود ک وسطش خام می موند.بعد دیگه تو قالب کیک تو مایکروویو امتحان کردم قلقش اومد دستم درست میکنم اینم خوبه.کیک هویج و گردو درست کردی؟با دارچین...واااااای عطرو بوش عالیه .عاشقش میشی  

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
اتفاقا الان آرد گندم از این بسته ای ها گرفتم میشه لطفا کمکم کنی

من اول تخم مرغ،شکر ،وانیل و با دور تند هم میزنم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن ،بعد هم آرد و بیکینگ پودر سه بار الک میکنم میریزم تموم ،یا تو قابلمه یا تابه زیرش شعله پخش کن می‌زارم زودم میپزه خیلی خوب میشه 

همه کیک هارو اینطوری میپزم 

دخترم دنیامه

[QUOTE=363904044]یعنی چیکار کنم[/QUOT

دستور کیک
فر را روشن کن روی دمای 150 یا160
2 تخم مرغ، 2لیوان آرد، یک لیوان شیر، پکین پور یه قاشق مربا خوری، وانیل کمی یا پودر دارچین یه قاشق مربا خوری یا بیشتر

2 عدد تخم مرغ سفیده کاملا زده شود تا سفت و مثل خانه بشه و بذار یخچال
2زرده تخم مرغ خوب زده بشه تا رنگش روشن و کِرم رنگ بشه
آهسته یک لیوان شکر را به زرده ها اضافه میکنیم
یک سوم روغن را به زرده و شکر اضافه میکنیم و میذاریم خوب زده بشه تا شکر حل بشه
دولیوان ارد +یک قاشق مرباخوری بکین پودر را سه بار الک کن و کم کم به مواد اضافه کن همزن روی دور کند باشه
وانیل یکمی یا پودر دارچین  حدود یه قاشق مربا خوری اضاف کن
کف تابه یا قابلمه به عرض 22 تا 30 سانت را اول چرب کن حتی دیواره ها بعد کمی داخلش آرد پاشی کن
سفیده را از یخچال بیار بیرون
کم کم به مواد اضاف کن و آهسته به یک طرف با لیسک یا کفگیر پلاستیکی هم بزن خوب که مخلوط کردی بریز داخل تابه یا قابلمه
حدود 10 بار ظرف را به زمین بکوب تا حباب داخل مواد بیرون بیاد
بذار تو فر حدود 40 دقیقه
اگر دورش طلایی شد آمادست
فر را خاموش کن و بذار حدود یکربع داخل بمونه
بذار داخل سینی و برش بزن
نوش جااااان

اگر از آرد بومی استفاده میکنی حدود 1/5لیوان آرد یا کنی بیشتر بریز
دو تا لیوان نریز
اگر آرد قنادی یا آرد لواش داری دوتا لیوان
حتما وقتی زرده زده میشه خوب بزن تا کرم رنگ بشه و با لیسک دور کاسه را درگیری کن تا کیک بوی زوهم نده این خیلی مهمه
کیک را در طبقه وسط بذار
اگر شعله فر زیاده حتما روی 150 بذار اگر فشار شعله کمه روی 160 یا 170

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   honye_ella  |  4 ساعت پیش
توسط   vittozahra  |  4 ساعت پیش