[QUOTE=363904044]یعنی چیکار کنم[/QUOT
دستور کیک
فر را روشن کن روی دمای 150 یا160
2 تخم مرغ، 2لیوان آرد، یک لیوان شیر، پکین پور یه قاشق مربا خوری، وانیل کمی یا پودر دارچین یه قاشق مربا خوری یا بیشتر
2 عدد تخم مرغ سفیده کاملا زده شود تا سفت و مثل خانه بشه و بذار یخچال
2زرده تخم مرغ خوب زده بشه تا رنگش روشن و کِرم رنگ بشه
آهسته یک لیوان شکر را به زرده ها اضافه میکنیم
یک سوم روغن را به زرده و شکر اضافه میکنیم و میذاریم خوب زده بشه تا شکر حل بشه
دولیوان ارد +یک قاشق مرباخوری بکین پودر را سه بار الک کن و کم کم به مواد اضافه کن همزن روی دور کند باشه
وانیل یکمی یا پودر دارچین حدود یه قاشق مربا خوری اضاف کن
کف تابه یا قابلمه به عرض 22 تا 30 سانت را اول چرب کن حتی دیواره ها بعد کمی داخلش آرد پاشی کن
سفیده را از یخچال بیار بیرون
کم کم به مواد اضاف کن و آهسته به یک طرف با لیسک یا کفگیر پلاستیکی هم بزن خوب که مخلوط کردی بریز داخل تابه یا قابلمه
حدود 10 بار ظرف را به زمین بکوب تا حباب داخل مواد بیرون بیاد
بذار تو فر حدود 40 دقیقه
اگر دورش طلایی شد آمادست
فر را خاموش کن و بذار حدود یکربع داخل بمونه
بذار داخل سینی و برش بزن
نوش جااااان
اگر از آرد بومی استفاده میکنی حدود 1/5لیوان آرد یا کنی بیشتر بریز
دو تا لیوان نریز
اگر آرد قنادی یا آرد لواش داری دوتا لیوان
حتما وقتی زرده زده میشه خوب بزن تا کرم رنگ بشه و با لیسک دور کاسه را درگیری کن تا کیک بوی زوهم نده این خیلی مهمه
کیک را در طبقه وسط بذار
اگر شعله فر زیاده حتما روی 150 بذار اگر فشار شعله کمه روی 160 یا 170