2777
2789

احیانا نشده با خودتون بگید شاید من کاری میکنم که اکثرا باهام مشکل دارن؟

مثلا یه بنده خدا توی اطرافیان ما هست که اونم همین ادعارو داره و هرجا میشینه طوری حرف میزنه که انگار مظلوم دو عالمه و بقیه الکی باهاش بدن و ادعا میکنه فامیلو گذاشته کنار در حالی که این فامیل بوده که حذفش کرده!

خب حالا رفتارای این خانوم چجوری بوده؟(ممکنه الان تغییر کرده باشه) : برای مردهای متأهل و مجرد علنا دلبری میکرد و حتی گاهی عمدا چاک سینشو مینداخت بیرون! خیلی سعی میکرد که باهاشون چشم تو چشم بشه و آمار بده! البته بیشتر درمود مجردا اینجوری بود، اما خب علنا به زبون میاورد که از فلان مرد متأهل توی فامیل خوشش میاد! ایشون دستش هم کج بود و بارها مچشو گرفته بودن! موهاش شپش گذاشته بود و برطرف نمیکرد و خونه همه هم میرفتو همون جا میخوابید، که باعث شد خیلیا شپش بگیرن! به طرز عجیبی دروغگو بود و حرف درست میکرد برای دیگران و مثلا میگفت فلان آدم به من علاقه داره، که این مسئله باعث شده بود کلی دلخوری و دعوا درست بشه!

حالا به نظرتون فامیل الکی با این خانوم مشکل دارن؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

والا من نه شپش دارم نه شوهر کسی برام اهمیت داره  نه اصلا اهل حرف زدنم که بخوام دروغ بگم یا راست فقط فهمیدم معاشرتی نیستم بر ای همین فاصله گرفتم همه رو دلی دوست دارما اما حوصله کسی رو ندارم 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم بعضیا واقعا مظلوم واقع میشن ولی شما هم قبول کنید که تعدادشون خیلی کمه کسایی که هیچ کاری نکرده باشن و دیگران بیخودی باهاشون به مشکل خورده باشن

عموما ادمایی که به لحاظ روانی دچار اختلال و درگیرین متوجه بیماری و کارای بدشون نیستن و همیشه ته ذهنشون این شکلیه که حق با منه و من دارم راه درستو میرم و بقیه اشتباه میکنن

و دقیقا با قطع ارتباط و این کارا به نظرشون دارن اطرافیانشون رو تربیت میکنن

بیمارن و شدت بیماریشونم اونقدی زیاده که متوجه کاراشون نیستن

والا من نه شپش دارم نه شوهر کسی برام اهمیت داره نه اصلا اهل حرف زدنم که بخوام دروغ بگم یا راست فقط ...

همه که مثل این خانم نیستن عزیزم! یکی زبونش تلخه، یکی خبر چینه، یکی توهین و بی ادبی رو رک بودن میدونه، یکی بد دهنه و...

الان دختر خالم به شدت غر میزنه و همش در حال مسخره کردن آدماست! حتی به بچه ها هم رحم نمیکنه! مثلا چند روز رفته بود خونه خالم و با شوهر خالم افتاده بود روی دنده لج و هرکاری که اون بدش میومد رو انجام میداد!! اونم فکر میکنه فامیل باهاش الکی مشکل دارن

نميدونمانقد ك تو اين سايت شنيدم ادما شپش دارن حالم بهم ميخوره

اونم از کسی گرفته بود ولی درستش نمیکرد! ما فردای اون روز که فهمیدیم ازش شپش گرفتیم افتادیم به تکاپو و دو سه روزه برطرفش کردیم خداروشکر، ولی اون اهمیت نمیداد!

من اکثر کسایی که فکر میکنن همه باهاشون مشکل دارنو، وقتی دقت کردم دیدم مشکل از خودشونه

یادمه یبار با یکی دعوام شد، برای اینکه منو بچزونه گفت زنداییات دوس ندارن تو توی جمعشون باشی! منم بهش گفتم حتما کاری کردم که اونا نسبت بهم اینجوری شدن! نگفتم واااااای اونا بی لیاقتن الکی با من مشکل دارن! نمیدونم چرا این حرفو زد، چون پام که میرسه خونه مامانم زنداییام هی زنگ میزنن که بیا اینجا! ولی درکل تلاش کردم رفتارمو باهاشون اصلاح کنم

اونم از کسی گرفته بود ولی درستش نمیکرد! ما فردای اون روز که فهمیدیم ازش شپش گرفتیم افتادیم به تکاپو ...

والا ميام تو سايت انقذ شپش ميبينم سرم ميخاره

حالا مورد اين خانمي ك گفتي مشكل اخلاقي داشت

اما موارد ديگه ك ديدم معمولا ناسازگاري دارن با بقيه و هميشه تو ارتباطاتشون دچار مشكل ميشن بعد ميگن بقيه با من مشكل دارن

كمتر كسي حاضر هست قبول كنه خودش مشكل داره  

همه که مثل این خانم نیستن عزیزم! یکی زبونش تلخه، یکی خبر چینه، یکی توهین و بی ادبی رو رک بودن میدونه ...

والا حق دارین همه با همچین ادمی مشکل دارن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

عموما ادمایی که به لحاظ روانی دچار اختلال و درگیرین متوجه بیماری و کارای بدشون نیستن و همیشه ته ذهنش ...

بله دقیقا

من اغلب کسایی که برچسب سمی بودن به اطرافیاشون میزنن رو وقتی دیدم متوجه شدم در اصل اونا هستن که سمی هستن!

من منکر نمیشم اطرافیانمون رفتارای بد و زننده دارن، خب همه دارن، ما هم داریم! این دلیل نمیشه که هرکی خلاف میلمون حرف زد و عمل کرد فورا بهش برچسب سمی بودن بزنیم و حذفش کنیم! 

دقیقا خیلیا آزادیه مطلق و بی قید و شرط میخوان! اصلا اعتقادی به رعایت حقوق دیگران ندارن اما دوس دارن که حقوق خودشون رعایت بشه

من همیشه میگم توی جمع همه باید تا حدودی کوتاه بیان و به جمع احترام بذارن تا به همه خوش بگذره! آدمای خودخواه و خودشیفته جمع رو خراب میکنن

والا ميام تو سايت انقذ شپش ميبينم سرم ميخارهحالا مورد اين خانمي ك گفتي مشكل اخلاقي داشتاما موارد ديگ ...

میدونی چرا این تاپیکو زدم؟ چون خیلیا میرن توی این تاپیکا و تند تند حقو میدن به استارتر! در حالی که حتی نیاز نیست بقیه تاپیکاشو مرور کنی، فقط کافیه به نوع جواب دادنش به کامنتا(چه مخالف چه موافق) دقت کنی تا متوجه بشی مشکل از خوده استارتره! تا مرد سخن نگفته باشد         عیب و هنرش نهفته باشد

آدما با حرف زدن خودشونو لو میدن

والا حق دارین همه با همچین ادمی مشکل دارن

باورت میشه افتخار میکنه به خودش؟ و ترجیح داده آدمای سمی رو حذف کنه تا در امان باشه؟  

هرکی هم میخواد بهش کمک کنه، مسخرش میکنه و طرف رو پایین تر از این حرفا میدونه که بخواد ازش نصیحت بشنوه

با تمام فامیلای شوهرش به مشکل خورد و آخرش گفت اونا الکی باهاش مشکل دارن! چیزی که توی نی نی سایت زیاد می بینیم