2777
2789
عنوان

با این خریدم چه کنم دوستان🥺

163 بازدید | 24 پست

سلام 

یه کرمپودر خریدم شماره ۴ هست خیلی پوستم رو تیره می‌کنه وقتی میزنم انگار برنزه میشم رنگش خیلی خوشگله اتفاقا دوست دارم ولی خب برای مهمونی جالب نیست .

بنطرتون باهاش چیکار کنم؟ 😂🥲چطوری استفاده کنم روشن تر بشه ؟

برم یه شماره یک بگیرم ترکیبی بزنم؟

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با یه کرم پور روشن تر دیگه ترکیب کن

خراب نمیشه ؟ میترسم خراب بشه پولم حیف بشه چون گرونه 

از طرفی هم میگم دوتاشون به یه نسبت قاطی کنم؟ 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

کانسیلر رووووشن بگیر

اع واقعا ؟ لازم نیست ترکیب کنم؟ کدوم راه بهتره ؟

درست میشه اگر بگیرم روش بزنم نمیماسه؟

به یه نسبت ؟

برای هر سری که استفاده میکنی  همون لحظه ترکیب کن بزن  روشنیشم خودت نگاه کن دیگه ببین تا چقدر دوست داری روشن شه فقط کم کم ترکیب کن یکی دوبار ترکیب کنی دستت میاد چه اندازه از هر کدوم بزنی

برای هر سری که استفاده میکنی همون لحظه ترکیب کن بزن روشنیشم خودت نگاه کن دیگه ببین تا چقدر دوست دا ...

اع واقعا؟ میخواستم یه شیشه خالی دارم دوتا کرمپودر یک و چهار رو قاطی کنم بریزم داخلش یعنی نکنم؟

اع واقعا؟ میخواستم یه شیشه خالی دارم دوتا کرمپودر یک و چهار رو قاطی کنم بریزم داخلش یعنی نکنم؟

نه اونطوری نکن ممکنه بد بشه واس هر سری که استفاده میکنی همون لحظه والا من دیدم آرایشگران همچین میکنن چندتا کرمو همون لحظه رو یه چیزی قناتی میکنن می‌زنن توم نمیدونی که  تا چه درجش مناسب پوستت 

نه اونطوری نکن ممکنه بد بشه واس هر سری که استفاده میکنی همون لحظه والا من دیدم آرایشگران همچین میکنن ...

دردسر شد ای بابا 🥲کلا من از کجا بدونم باید شماره چند استفاده کنم ؟ باید چند درجه از پوستم خودم روشن تر باشه ؟

یه سوال دیگه بنطرتون کانسیلر خیلی روشن بگیرم روش استفاده کنم بلند کنم خوب میشه ؟ آرایشم کثیف نمیشه ؟

دردسر شد ای بابا 🥲کلا من از کجا بدونم باید شماره چند استفاده کنم ؟ باید چند درجه از پوستم خودم روشن ...

کانسیلرو نمیدونم ولی من خودم هر سری کرم پودر میخرم به لوازم آرایشی میگم دقیقا رنگ پوست خودم باش اونام یا یک میدن یا دو البته اول با تیر همون شماره رو دستم رنگشو امتحان میکنم  پوینت چه رنگی خیلی سفیدی یا گندمی