بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای هر سری که استفاده میکنی همون لحظه ترکیب کن بزن روشنیشم خودت نگاه کن دیگه ببین تا چقدر دوست داری روشن شه فقط کم کم ترکیب کن یکی دوبار ترکیب کنی دستت میاد چه اندازه از هر کدوم بزنی
اع واقعا؟ میخواستم یه شیشه خالی دارم دوتا کرمپودر یک و چهار رو قاطی کنم بریزم داخلش یعنی نکنم؟
نه اونطوری نکن ممکنه بد بشه واس هر سری که استفاده میکنی همون لحظه والا من دیدم آرایشگران همچین میکنن چندتا کرمو همون لحظه رو یه چیزی قناتی میکنن میزنن توم نمیدونی که تا چه درجش مناسب پوستت
دردسر شد ای بابا 🥲کلا من از کجا بدونم باید شماره چند استفاده کنم ؟ باید چند درجه از پوستم خودم روشن ...
کانسیلرو نمیدونم ولی من خودم هر سری کرم پودر میخرم به لوازم آرایشی میگم دقیقا رنگ پوست خودم باش اونام یا یک میدن یا دو البته اول با تیر همون شماره رو دستم رنگشو امتحان میکنم پوینت چه رنگی خیلی سفیدی یا گندمی