وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
اره منم اطرافیانم ژلی رفتن میگن تاثیر داره ولی آخه من از لحاظ بهداشتیش میترسم چون یکی از اشناها بیما ...
من 8جلسه رفتم دیگ نتیجه نگرفتم خیلی واس همین عوضش کردم اره میگن ممکنه مشکل داشته باشه فق ی سلفون میکشن وتمام
لیزر تا اخر عمر هم بری مو رو قطعی از بین نمیبره.تا زمانی ک پوست شات بخوره مو در فاز خواب قرار میگیره.چن ماه نری باز در میاد همه چیزایی ک درمورد لیزر میگن دروغه