2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش دروغه.نوع دستگاه به رنگ پوست بستگی داره.پوست روشن دستگاه شاتی و پوست تیره دستگاه ژلی.۵ سال ...

عزیزم من تیتانیوم رفتم که ژلی بود اما اپراتور خوب نبود نتیجه خوبی نگرفتم،الکساندرا شاتی برم مشکلی نیست؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

من ژلی رفتم پوستم تغیرکردواقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اینا همش دروغه.نوع دستگاه به رنگ پوست بستگی داره.پوست روشن دستگاه شاتی و پوست تیره دستگاه ژلی.۵ سال ...

رنگ پوست من متوسطه،نه سیاه نه سفید

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

میشه ی چیزی بپرسم دستگاکندلا،چن جلسه بایدرف تانتیجه قطعی بده

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اخه ژلی چون با پوست برخورد داره بهداشتی نیست..من نه سفیدم نه خیلی تیره مابینشم..یعنی میگی شاتی جواب نمیده رو من؟

رنگ پوست من متوسطه،نه سیاه نه سفید

پوست های روشن تا گندمی با لیزر شاتی جواب میگیرن پوست تیره با ژلی.و اگه کسی نوع دستگاه رو جا ب جا استفاده کنه پوست میسوزه

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اره منم اطرافیانم ژلی رفتن میگن تاثیر داره ولی آخه من از لحاظ بهداشتیش میترسم چون یکی از اشناها بیما ...

من 8جلسه رفتم دیگ نتیجه نگرفتم خیلی واس همین عوضش کردم اره میگن ممکنه مشکل داشته باشه فق ی سلفون میکشن وتمام

میشه ی چیزی بپرسم دستگاکندلا،چن جلسه بایدرف تانتیجه قطعی بده

لیزر تا اخر عمر هم بری مو رو قطعی از بین نمیبره.تا زمانی ک پوست شات بخوره مو در فاز خواب قرار میگیره.چن ماه نری باز در میاد همه چیزایی ک درمورد لیزر میگن دروغه

اخه ژلی چون با پوست برخورد داره بهداشتی نیست..من نه سفیدم نه خیلی تیره مابینشم..یعنی میگی شاتی جواب ...

اگه گندمی هستی جواب میده ولی اگه سبزه هستی امکانش هست ک بسوزی.