2821
2789
عنوان

روح شوهرمو با چشای خودم دیدم

286 بازدید | 9 پست

من از روزی که عقد کردم یه روز خوش تو زندگیم ندیدم هزار رو یک درد نصیبم شد اول از کیست تخمدان شروع شد چند روز بعد عقدم خیلی زیر شکمم درد میکرد رفتم دکتر گفت کیست تخمدان هست روز بعدش شب خوابیدیم صبح بیدار شدم دیدم درو رومون قفل کردن زنگ زدم همسایه همسایه اومد درومونو باز کرد دزد اومده بود شب خونمون موتور نو شوهرمو دزدیده بودن چند روز بعد خیلی شدید مریض شدم مریض روحی حمله های پانیک بهم دست میداد سردرد شدید میگرفتم رفتم دکتر گفت میگرن و حمله ی پانیک هست قرص اعصاب بهم داد گفت اگه خوب نشی باید بری تیمارستان یه شب خوابیده بودیم من ساعتای ۱ و نیم شوهرم اومد جلو چشم همه جا تاریک بود فقط چهره ی شوهرم روشن شوهرمو میدیدم که نزدیک ۱۰ دقیقه اینا جلوم وایستاده بود نفسم بالا نمیومد نه میتونستم تکون بخورم نه چیزی تا اون روح بود نمیدونم چی بود رفت نفسم بالا اومد بعد چند روز دوباره خیلی مریض شدم سردرد شدید گرفتم مامانم گفت بزار قران بخونم من فقط جیغ زدم گفتم نخون نخون بعد مامانمو شوهرم منو بردن پیش یه اقایی خیلی قران میخونه پیش اون بردتم رو من قران خوند گفت طلسم کردن اینو گفت داخل گلدون خونتون گذاشتن مامانم رفت نگاه کرد دید اون دعا رو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2825
2823
2791
2779
2792