2777
2789
عنوان

خانوما این النگو ها مناسب هجده ساله هستن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 86 پست
واقن خاک تو سرشون واقن🥲ن عقد درس حسابی گرفتن جوری شد ک روز عقدم گریم گرف جلو همه

میدونممم چی میگی ولی اگه شوهرت مرد خوبیه لچسب بهش بکشون سمت خودت ولی نه اگه ب درد نمیخوره تصمیم خوب بگیر

نمیدونم شاید خسیسه🥲نه اصلااا فقط یبار اونم میرفتیم عروسی چون لباسام سیاه بود خودم گفتم اونم از بینی ...

این دیگه خیلی خسیسه

ببرش بازار فردا بگو لباس گرم ندارم نیم بوتامم قدیمی شدن برو لباس و کیف و کفش و اینا بگیر بذار حساب کنه

خودش که شعور نداره تو مجبورش کن لااقل 

یا بگو می‌خوام برم باشگاه پول برام بزن و ....

فعلا هم عروسی نگیر ببین چی میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیزم مایی که از روز اول هرچی گفتیم خریدن تقریبا و ای بدک نبود برای خرج کردن الان بعد ۱۱ سال این وضعمون 

شما عقدی و هیچی به هیچی 

با مادرت حرف بزن ببین گوش نمیده راحت کن خودتو 

میدونممم چی میگی ولی اگه شوهرت مرد خوبیه لچسب بهش بکشون سمت خودت ولی نه اگه ب درد نمیخوره تصمیم خوب ...

نمیدونم مرد خوبیه یااا نه بی توجهه فقط ب فکر خودشه به فکر نیاز هاشه فقط همین😑

مشکلش شب موندن تو خونه همدیگه و اینجور چیزاش همین🥲

حرفشم پیش میاد میگه من تورو واسه این کارا نگرفتم

فقط یه چیزی عزیزم 

از الان قانع و کم توقع باشی باید تمام زندگی مشترکت رو همین مدلی پیش ببری

اصلا کوتاه نیا

نهایتا ازش جدا میشی

ولی عادتش بده که وظیفشه برات هزینه کنه

از عوض کردن گوشی و خریدن طلا تا خریدن لباس و پول توجیبی ماهیانه وظیفشه که بهت بده

نداشت نباید کلا زن می‌گرفت

تا قبل عروسی باهاش رابطه جنسی نداشته باش که اگه خواستی جدا بشی اسمش از شناسنامت پاک بشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببخشید عزیزم مایی که از روز اول هرچی گفتیم خریدن تقریبا و ای بدک نبود برای خرج کردن الان بعد ۱۱ سال ...

با مادرم حرف میزنم خودمو ب مامانم خالی میکنم چیزی نمیگه میگه یبار ب خودش از نزدیک بگو