2777
2789
عنوان

خانوما این النگو ها مناسب هجده ساله هستن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 86 پست
طلا نخریدن ایناروم میخوام رومو در بیارم بخرنحالا اینارو بخرم بعد عوضش میکنم😂۹گرمن دیگ خوبه؟

خوبه عزیزم اگه النگو دوست داری بین النگو ها قشنگ بود مدلش

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مزخرفه خیلی🥲حالا طلا بخرن اینا ک دیگ یلدایی نمیارن بیان هم من نمیخوام هولهولکی ببرن بازار ات ا ...

اسی ایناکه خودشون نمیفهمن تو حالیشون کن

بهش بگو ماکه هنوز خرید یلدایی نکردیم بیا پول خریدو بزار روی پول کادوهای عقد و برام النگو بخر زشته هرکی میرسه میپرسه چی برات گرفتن منم بگم هیچی 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خب همسر شما خیلی خوب بودن دیگ طلا میاوردن براتوناین کلا هیچ خبری نیسدوهفته یبار خوراکی میخرید میاورد ...

عنوزم همه میگن خسیسه ولی همسرم اصلا خسیس نیست فقط یکم زیادی زرنگه😂😂

نه نه اصلا به روش نیار

سعی کن با سیاست یادش بدی خرج کنه

اگر عاشقت باشه پول تو دستش باشه خرج میکنه

مثلا ما یباردوره نامزدی رفتیم بیرون پشت ویترین طلا فروشی وایستادم گفتم وای گوشوراه مورد علاقه ام بعد کلی خاطره گفتم ازش که بفهمه چقدر دوسش دارم😂ماه بعدش واسه تولدم خریدش

که حیف مجبور شدیم بفروشیم

ولی قول داده برای تولد نشد حتما سالگرد ازدواجمون برام بخره 

البته اونم بازم کلی حرفشو زدم پختمش

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

شب یلدایی میارن برات؟چقدر زود شوهر کردیدرس نمیخونی؟

نهههه خبری نیس ک از این ب بعدم نمیخوام دیگ هولهولکی ببرین بازار واسه چن تا ات اشغال میگم بمونه سال بعد

فقط طلا بخرن تموم شه

وگرنه فامیل بپرسن چی برات خریدن حداقل روم باز باشه بگم دو تا طلا خریدن

زود ازدواج کردنمم ب اجبار بود رو سر خونوادم مونده بودم همچنین مامانبزرگم🥲 بدبختم کردن

چرا درسمو میخونم

خیلی خوشگله عزیزم تمام مشکلاتتو ب همسرت بگو   باید برات یلدایی بیارن حداقل پالتو کفش اینا ی مدت صبر کن درستو بخون اگه ب دردت نخورد خودتو بدبخت نکن برگرد دانشگاه قبول شو سنت خیلییییییی کمه  اول سعی کن همه مشکلاتو حل کنی دیدی بدتر میشه بیخیالش شو فقط حواست باشه رابطه کامل برقرار نکن مراقب خودت باش ب منم خبر بده باهاش حرف زدی چیشد دختر خوشگل

♾️🖇❤️

خیلی خوشگله عزیزم تمام مشکلاتتو ب همسرت بگو باید برات یلدایی بیارن حداقل پالتو کفش اینا ی مدت صبر ...

خودمم راضی نبودم امسال بیارن درسمو بخونم از سال بعد ب خونوادم میگفتم بیارن

اینا هم ک کلا قصد اوردنشو نداشتن ماشالا

فقط طلا میگم بهش🥲

چشم حتما♥🥲

خودمم راضی نبودم امسال بیارن درسمو بخونم از سال بعد ب خونوادم میگفتم بیارناینا هم ک کلا قصد اوردنشو ...

درستو حتما بخون دانشگاه رشته خوب قبول شو قبل عروسی اگه نزاشت بری اونو حذفش کن  خواستتو بهش حتما بگو شده ماهی یک بار ببرش بازار برات بلوزی چیزی بخره الان ک خرج خوته زندگی نمیده فقط تویی بزار عادت کنه زن خرج داره اصلا خجالت نکش کم کم عادتش بده علط کردن زن فک کردن سنت کمه میتونن  بیخیال شن

♾️🖇❤️