2777
2789
عنوان

فرار کرد

244 بازدید | 26 پست

امروز یه اتوبوس با ماشینم تصادف کرد و سریع فرار کرد.

منم با پلیس تماس گرفتم

و پلیس گفت هم برای گرفتن خسارت و هم برای تنظیم شکایت با موضوع متواری شدنش می تونی اقدام کنی.

خسارت زیادی به ماشینم وارد نشده

ولی از نظر اخلاقی دوست دارم ادب شه

دوست دارم یاد بگیره مسئولیت پذیر باشه

بدونه که جون یه عالمه آدم بهش بستگی داره و نباید پشت فرمون چرت بزنه و منحرف بشه.

شما اگر جای من بودید ادامه می دادید شکایت تون رو؟

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبالش و میگرفتم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

آره برو شرکت پول خسارت را میده

بخش مربوط به شکایت نسبت به متواری شدنش رو هم ادامه بدم؟

راستش اینکه راحت پشت فرمون چرت زد خیلی ناراحتم کرد

سرویس بود و یه عالمه آدم رو در روز جا به جا می کنه،

که زن و بچه هاشون توی خونه منتظر شونن

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

چه قدر خسارت خوردی اگه خسارت از هزینه شکایت کم تره بیخیال اگه بیشتره برو شکایت کن  اگه میدونی ایستگاه اخر اون اتوبوس کجاست یا قیافه راننده رو یادته برو پیداش کن بشور بذارش کنار

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂