2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید در مورد این رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی بکم صبر کن طلاق قطعی بشه منم این شرایط دقیق مثل شما داشتم الانم زندگی خیلی خوبی باهاشون د ...

چند بار گفتم اما میگن نه من دارم جدا میشم و نیاز درام تنها نباشم

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
اگه بمونید فکر نمی‌کنن شما با اینکه ایشون رسما زن شرعی و قانونی دارن اوکی هستین و این فرآیند خیلی بی ...

خودشون میگن ترس داشتند از جدایی

کات کن نزار علت جداییش از همسرش بشی هرچند که ممکنه قبلا تصمیم گرفته باشه ولی نزار رد پایی از تو تو ...

آره واقعا بین دوراهی بودم مغزم میگفت موندن اشتباهه قلبم میگفت نه الان حرف شما دوستان رو خوندم تصمیم گرفتم که کات کنم

جرقه های قربانی شدن...

اگه اون مرد بود از اولش میومد بهت میگفت از کجا معلوم الان راستشو میگه؟از کجا معلوم صد در صد طلاق بده یا اصلا شاید ب طلاق راضی نیس ک تورو خوابونده رو صندلی ذخیرش.چشاتو باز کن همچین مردی ک بهت دروغ گفته ب زنشم دروغ گفته ن اون از تو و نه از تو با خبره،ارزش ادامه داره؟حوصله دردسر داری؟بزن بره بابا تو یه زنی ارزش داری طلاقش تو سرش بخوره مردک دروغگو چرا از اول نگفت در حال جداییه ک از هپون اول فکراتو کنی؟تو یه قربانی هستی ن بیشتر

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

چند بار گفتم اما میگن نه من دارم جدا میشم و نیاز درام تنها نباشم

دارن جدا میشن؟ وقتی میگن 5 ساله جدا زندگی می‌کنم خب اصولا باید فقط همه چی روی کاغذ تموم نشده باشه و از نظر روانی تموم شده باشه

اگر واقعا تصمیم داشتن رابطه رو تموم کنن و 5 سال هم قطع ارتباط بودن تا الان مووآن کرده بودن 

پس نشون میده این 5 سال کشمکش بوده و تو رابطه بودن که هنوزم براشون سخته 

اگه اون مرد بود از اولش میومد بهت میگفت از کجا معلوم الان راستشو میگه؟از کجا معلوم صد در صد طلاق بده ...

آره واقعا الان که میخونم حرفات رو قبول دارم

اگر حالا همه چی وااااقعا سال‌ها بود بینشون تموم شده بود و ایشون همه چی کاملا براش حل شده بود و عبور کرده بودن، منطق من می‌تونست بگه اوکی الان پارتنرش شمایین و همین روزا کارای اداری هم تموم میشه

ولی اینجوری که بوش میاد ایشون هنوز وسط ماجرا هستن، و از نظر روانی کاملا درگیرن

دارن جدا میشن؟ وقتی میگن 5 ساله جدا زندگی می‌کنم خب اصولا باید فقط همه چی روی کاغذ تموم نشده باشه و ...

نمیدونم والا میگه از اسم طلاق ترس داشتم

و اگه از نظر روانی درگیر باش، اتفاقا الان زمانیه که باید تنها باشه

باید با همه چی روبرو بشه

نه اینکه الان از هیجاناتی که با شما تجربه می‌کنه به عنوان مسکن و راه فرار استفاده کنه، و بعد که شما براش عادی‌تر شدین یا چالش‌های رابطه‌ی شما هم مثل هر رابطه‌ای شروع شد یه پرونده‌ی باز دیگه هم تو ذهنش داشته باشه 

آره واقعا بین دوراهی بودم مغزم میگفت موندن اشتباهه قلبم میگفت نه الان حرف شما دوستان رو خوندم تصمیم ...

آفرین اگه بعدها جدا شد  اگه بخوادت بازم سراغت خواهد اومد اونوقت دیگه عذاب وجدان نخواهی داشت