2777
2789
عنوان

فروشگاه خانومی

431 بازدید | 18 پست

دوستان فروشگاه خانومی هزاران نفر رو سرکار گذاشته.

بسته ها رو نمیفرسته، هفته ها باید چشم انتظار بمونی، تاریخ گذشته، نصفش ریخته، خراب شده و... تحویل میده.

⚠️ خواستم اطلاع رسانی کنم که شما مثل ما ها که کلاه رفته سرمون، اشتباه نکنید.

میتونید برید پیجش و کامنتهای نارضایتی ها رو بخونید.

واقعا؟ من تعریفو شنیده بودم اما خیلیام اینجا گفتن فیکه و خراب محصولاتش 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما سفارشتون چه مشکلی داشت؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

واقعا؟ من تعریفو شنیده بودم اما خیلیام اینجا گفتن فیکه و خراب محصولاتش

اره تاریخ گذشته هارو یا اینایی ک درحال فاسدشدنن تخفیف زیادمیزاره و میفرسته 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

اره تاریخ گذشته هارو یا اینایی ک درحال فاسدشدنن تخفیف زیادمیزاره و میفرسته

اینو که دیج ی کالام انجام میده ... اینا فکر کردن حیلی زرنگن ... یادمه شامپو یک میلیونی رو زده بود دویست و خورده ای آخرشم تا ریخ گذشته بود

عزیزم شما سفارشتون چه مشکلی داشت؟

من سفارشم به دستم نرسیده. اما شما کامنتهاش رو چک کن. شامپو ریخته، میسلار واتر ریخته، کارتون خالی تحویل دادن، تاریخ اصلی رو مخدوش و تاریخ جدید زدن و...

زیر ۶تا پست اخرش، ۵۲ نفر ناراضین.میتونید چک کنید

عزیزم اینستام بالا نمیاد چند روزه 🥲چک میکنم بعدا ممنون از هشدارت

من سفارشم به دستم نرسیده. اما شما کامنتهاش رو چک کن. شامپو ریخته، میسلار واتر ریخته، کارتون خالی تحو ...

آره برای منم پیش اومده از دیجیکالا ‌... فروشنده ها فکر میکنن خیلی زرنگن ...

وقتی تخفیف میزارن مثل بلک فرایدی آره دیرمیرسونن ولی انصافاً ۶ ساله مشتریشون هستم نه فیک بوده جنساش ...

دیر رسیدن تنها مشکل نیست. با چک کردن کامنتها میبینی که تاریخ مخدوش کردن تاریخ جدید زدن، بسته خالی فرستادن، بسته ها رو جابجا فرستادن، بحای ۶ بسته قرص ۵تا فرستادن و....