2777
2789
عنوان

خستههههههههههههههههههههه شدم

132 بازدید | 8 پست

از بیماریم

از خانوادم

از مشکلات تموم نشدنیم

از اینکه هر چی میدوئم به هیچی نمیرسم

از اینه پسری که دوسش دارم یکی دیگه رو دوست داره

از اینکه هر روزم با سختیه

از اینکه مدام تو بدبختیم

از اینکه یه روز خوش نداشتم

از اینکه باید مثل حیوون جون بکنم

از اینکه انقد زندگیم سخته

از اینکه خدا نیست از اینکه خدا نیست از اینکه خدا نیست

امروز دیگه روز آخرمه تمومش میکنم

بعدم نی نی یارو تگ کنین تعلیقم کنه

خداحافظ😔💔

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانو اکثر درد دارن مشکل دارن اونقدر ناراحتی دارن که فکر پایان نبستن هر چیزی راهی داره هر راهی تلاشی داره ما همه انسانیم در برابر هم  مشکلات وحود داره اگه مشکلات نبود پخته نمی‌شدیم قوی نمیشدیم در برابر این همه مشکلات روزمره با اعصبانیت هیچ چیز درست نمیشه آهسته بیان کن چه مشکلی داری که ناراحتی این همه  صحبت کن نا آرامش بگیری

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

من نمیدونم تو چه مشکلی تو زندگیت داری یا چیشده که انقدر حالت بده ولی اینو بهت میگم که هیچ مشکل و دردی ارزش خودکشی نداره هیچکس نرفته اون ور از کجا معلوم اونجا اوضاع بدتر نباشه؟ از کجا معلوم شانس اینو داشته باشی که بمیری و زجرکش نشی؟ به خانوادت به کسایی که چشم انتظارت ان به مامانت فکر کردی؟ مگه کم از این بدبختیا تو زندگی آدم ها هست ؟ اوه تا دلت بخاد من خودم کشیدم شبا تا صبح گریه کردم وزن کم کردم افسردگی گرفتم تو جمع به ظاهر حالم خوب بودا حتی هیچکی نفهمید ولی از درون نابود بودم من الان باورم نمیشه ولی همه اون روزا گذشت تموم شد نکن این کارو با خودت عزیز من خودکشی کاره آدم های ترسوعه فکر میکنی ادم ها برات دل میسوزونن؟ تو مراسم ختم اتم ب فکر اینن نوشابه اشون چ رنگی باشه تازه اگه بارون باشه که ممکنه اصن نیان بمون با همه سختیا خودتو بساز مرگ هیچ چیزی رو درست نمیکنه بعد یه مدت ام فراموش میشی انگار نه انگار اصلا وجود داشتی 

من نمیدونم تو چه مشکلی تو زندگیت داری یا چیشده که انقدر حالت بده ولی اینو بهت میگم که هیچ مشکل و درد ...

حتی نگا کنی زیر همین پست ات ادم ها دارن میخندن بهت هیچکس واسش مهم نیست تو بمیری یا ن فقط منتظرن زمین خوردن اتو ببینن حالا انتخاب با خودته که اونا رو به ارزو شون برسونی یا ن