2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونم باور می کنید یا نهاما دود عنبر نسارا عالیهمن یه بار گوشم باد گرفته بود نمیشنیدم صداعا ...

عنبرنسا از کجا بیارم اخه🤔

مشکل من درد کشندشه

ولی قرصا اثر نمیکنن اصلا

امروز روز ۵ امه انتی بیوتیکم بود

امیدبذر هویت ماست💚🌱

وای درکت میکنم خیلی بده منم درگیرش بودم یه مدت دوسه بار دکتر رفتم حتی همین عنبرنسا هم ک میگن امتحان کردم ولی دردش بدتر شد سیر امتحان کردم ترشح اومد بیرون باز بدتر درد گرفت 

رفتم یه دکتر دیگه دوسه تا آمپول داد بهم یکیشو نمیدونم اما دوتای دیگه پنی سیلین بود و فوری خوب شدم 

سعی کن تو این مدت موقع حمام آب کم بره تو گوشت و حتما بعدش با سشوار باد ملایم گوشت رو خشک کن درمان خانگی فایده ای نداره زیاد من گریه میکردم از درد اما با دومین آمپول پنی سیلین خوب شدم 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

آهان اینم بگم قطره سیپروزونیت خیلییی بهم کمک کرد البته همونم پزشک تجویز کرد اولش ک استفاده میکنی گوشت کیپ میشه ولی بعد دوسه روز خوب میشه فوری 

من حتی یبار دیدم داره درد میگیره سریع رفتم قطره گرفتم دوروز زدم خوب شدم 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️