2777
2789
عنوان

چرا خوابم میاد انقدرر بی حالم

128 بازدید | 12 پست

دیشب ۱شب خوابیدم تا ۱۲ظهر خواب بودم الان نهارخورد بازم خوابم میاد گیجم انگار

دیشب هم قرص ففول اهن خوردم با منیزیوم بخاطر ایناس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید معذرت میخوام نزدیک دوره پ هستی ؟ شاید اونه البته دیشب دیر خوابیدی اینم موثره سعی کن زودتر بخوابی دیگه کسل نیستی

نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

برای پاکسازی کبد ی نوع عرق گیاهی هس اسمش یادم رف اونو میگن خوبهشما تجربه ای دارین؟

من خاکشیر خوردم ناشتا رژیم خیلیییییییییییییی سخت قرص لیورگل و ویتامین دی سه ماهه اوکی شد 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

اره نزدیکه دوره پ

خب دیگه هر دو مورد بالایی که گفتم دخیله استراحت کن 

نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

عزیزم رژیمتون چی بود که خوب شدین شوهر من هم کبدش چربی.

برنج‌داشتیم هشت قاشق بدون روغن سرخکردنی بی هیچ عنوان نمیخوردم ماست دوغ شیر نمیخوردم تخمه نمیخوردم روزی ۱۲ لیوان اب وسط غذا اصلاااا اب نمیخوردم ابشون ملایم باشه سر نباشه ک کبدو داغون مینکنه نوشابه ممنوع هله هوله ممنوع کله پاچه گوشت ممنوع جیگر نخورن شیرینیجات نخورن و وزن کم کنه من ۱۱ کیلو کم کروم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)