یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید معذرت میخوام نزدیک دوره پ هستی ؟ شاید اونه البته دیشب دیر خوابیدی اینم موثره سعی کن زودتر بخوابی دیگه کسل نیستی
نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹
خب دیگه هر دو مورد بالایی که گفتم دخیله استراحت کن
نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹
عزیزم رژیمتون چی بود که خوب شدین شوهر من هم کبدش چربی.
برنجداشتیم هشت قاشق بدون روغن سرخکردنی بی هیچ عنوان نمیخوردم ماست دوغ شیر نمیخوردم تخمه نمیخوردم روزی ۱۲ لیوان اب وسط غذا اصلاااا اب نمیخوردم ابشون ملایم باشه سر نباشه ک کبدو داغون مینکنه نوشابه ممنوع هله هوله ممنوع کله پاچه گوشت ممنوع جیگر نخورن شیرینیجات نخورن و وزن کم کنه من ۱۱ کیلو کم کروم