2777
2789

تو یه تاپیکی که در مورد معذرت خواهی از مادرشوهر بود بعضی کاربرا گفته بودن مادرشوهر رو باید مثل مادر دونست. چرا هیچ جوره من نمی تونم همچین فکری بکنم  وقتی مادرشوهر من مثل بچه اش با من برخورد نمی کنه من چرا باید فکر کنم اون مادر منه 🙄 یا اصلا مگه رابطه عروس مادرشوهری چه ایرادی داره یا چیز بد و زشتیه که بعضیا میگن آدم باید مادرشوهر رو مادر بدونه برا خودش نه مادرشوهر؟ این بعضیا من جمله همسر خودم که اگه بهش بگی مادر شما مادر من نیست مادرشوهر منه انگار به مادرش توهین کردی😐 والا آدم مادر خودشم بعد بیست سی سال یهو ببینه بگن این مادرته اون حس مادر فرزندی رو به نظرم حس نمی کنه چون پشت بعضی روابط فقط ادعا و شعار نیست کلی زحمت و فداکاری و خاطره وجود داره 

البته این نظر منه نمیگم قطعا درسته ولی خوب احساس می کنم بعضی وقتا ما تو بعضی چیزا اغراق می کنیم و اولش خیلی تخته گاز میریم و از هم توقعات بیجا پیدا می کنیم بعدش هم کلی ناراحتی تحمل می کنیم به خاطرش 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس مادر خود آدم و بچه خود آدم نمیشه 

شعار دادن که راحته !مادرشوهر مثل مادر؟؟؟؟

عمرا نه اون تو رو دخترش میبینه نه تو اونو مادرت !بله اگر بزرگتر بزرگتری کنه عروس و مادرشوهری عیبی نداره مسئله اینه تو مغز ما فرو کردن بزرگتر هر چقدر بد جنس و بذات بود چون بزرگتره کوچک تر باید احترام بذاره پس باید مادرشوهرش که از هیچ فتنه ای دریغ نمیکنه رو مادر ببینه !چشم حتما !

چه اشکال داره ما همون مادرشوهر و عروس باشیم برا هم اینطوری شاید توقعات بیجا هم از هم نداشته باشیم. شخصا اکثر مشکلات من از همین تفکر خام همسرم و خانواده اش بود که می گفتن تو باید دختر ما باشی نه عروس و در نتیجه هر کار می کردن انتظار داشتن بهم برنخوره و هر کار می کردم بهشون برمی خورد!

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

😅 همونطور که عروس برا مادرشوهر دختر نیس 

مادرشوهرم مثه مادر نیس 

ولی همونطور که به مانانت بی احترامی نمیکنی باید با مادر شوهرتم همینطور 

ببین کلا یه قانون وجود داره نه دشمنی نه صمیمتی که برسه جایی بگم جای مادرمه

درسته حرفت و قبول دارم همونجوری ک هیچ عروسی دختر خانواده نمیشه هیچ مادر شوهر یا مادرزنی هم بالعکس مادر خود ادم نمیشه 

هیچ زنی تو هیچ جای دنیا نمیتونه برابر با مقام مادر خود ادم باشه 

ما فقط میتونیم در برابر فداکاری های مادر همسرمون متقابلا خوب باشیم و دربرابر بدی هاشون صبر کنیم حداقل ب خاطر ارامش خانواده دو نفری خودمون 

شاید ب خاطر این میگن مث مادر ببینین ک اگر روزی بدی کردن ببخشیمشون جوری ک با مادرمون رفتار میکنیم 

بستگی به نوع روابط بین اون مادرشوهر و عروس داره. مثل خیلی از روابط دیگه بین آدمها اینم متفاوته و یه اصول خاصی نداره که همه باید رعایت کنن.

ولی در کل وقتی از کسی محبت میبینی در ادامه اش منتظر دخالت و اظهارنظرهاشم باید باشی.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
مادرشوهرت فقط مادر شوهرته چون ن تورو بدنیا آورده ن برات مادری کرده ن زحمتتو کشیده ،اونم ی آدمه عین ب ...

وای دقیقا منم همین رو میگم مادرشوهر من مادر همسر منه و براش احترام قائلم ولی قرار نیست به این دلیل بهش تا آخر عمر باج بدم که بله ایشون مادره و حرکت خلاف میلش گناه کبیره!

هیچ کس مادر خود آدم و بچه خود آدم نمیشه شعار دادن که راحته !مادرشوهر مثل مادر؟؟؟؟عمرا نه اون تو رو د ...

دقیقا بزرگی یعنی فقط یکی سنش از من بیشتر باشه؟! نه به خدا بزرگی به بزرگواری و بزرگ اندیشی و مصلحت گوییه نه صرفا به خاطر سن و سال و مادر کسی بودن! بعضی مادرشوهرا به این بهانه میخوان عروس رو به بند بکشن تا بخوای مقاومت کنی هم قهر می کنن که باید چیزی که من بگم به زور به جا بیاری! آخه بزرگی یعنی این؟ این اسمش خودشیفتگیه نه بزرگی 

نباید جمع بست خب همه مثل هم نیستن اما مادرشوهرمن واقعا فرشته اس مثل مادرمه از مادرم بیشتر زحمت منو م ...

خدا حفظش کنه ولی بازم به نظرم ایشون یه مادرشوهر فوق العاده ست نه یه مادر