2777
2789
عنوان

چرا بعضیا میگن مادرشوهر مثل مادر خود آدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 27 پست
بستگی به نوع روابط بین اون مادرشوهر و عروس داره. مثل خیلی از روابط دیگه بین آدمها اینم متفاوته و یه ...

آره قطعا هیچ قاعده کلی که در مورد همه روابط و آدما صدق کنه وجود نداره اما خوب یه اتفاقات و نتیجه گیری هایی هست که رواج بیشتری داره و مشترکه بین بیشتر آدما

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

من مادرشوهرم رو هرگز مثل مادرم نمیدونم در جایگاه مادرشوهر براش احترام قایل ام هواشو دارم ولی فقط در سطح خودش براش خودمو خرج میکنم چون هرگز مادر من نخواهد بود 

ما رابطه خوبی با هم داریم دوازده سالی هست ازدواج کردم نه دعوایی بین مون بوده خدا رو شکر نه شر و حرف و حدیث خاصی , ولی مادرشو مادر خودم نمیدونم چون برام مادری نمیکنه که من براش دخترش باشم 

مادر من دم زایمان من با وجود اینکه بابام به شدت بهش وابسته ست و از دوری مامانم گریه میکرد ولی خونه زندگی شو ول کرد از شهرشون اومد خونه من ازم مراقبت کرد و تا بعد زایمان کمکم موند ، ولی مادرشوهرم با وجود اینکه تاریخ زایمانم رو میدونست رفته بود مسافرت تفریحی که میتونست نره  حتی روز تولد بچه م نبود این دو تا با هم مساوی ان واقعا ؟ نه 

در سطح خودش در جایگاه عروس براش مایه میذارم و روی خوش بهش نشون میدم ،  شوهرم رو هم نمیندازم به جونش زندگی رو هم برای شوهرم به خاطر خطاهای مادرشوهرم زهر نمیکنم و اونو پاسخگوی رفتار های مادرش نمیدونم ، و به نظرم همین برای اینکه رابطه مون قابل قبول باشه کافیه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅 همونطور که عروس برا مادرشوهر دختر نیس مادرشوهرم مثه مادر نیس ولی همونطور که به مانانت بی احترامی ...

نه اگه مادرشوهر به آدم بی احترامی نکنه و توقعات بیجا نداشته باشه و حد و مرز رابطه رو بدونه چرا باید بهش احترام مضاعف نذارم؟ حتی از مادر خودمم بیشتر اهمیت میدم که یه وقت ناراحت نشه چون منم می دونم به بزرگواری مادرم نیست که من رو ببخشه. اما وقتی مادرهمسر جایگاه خودش رو قاتی می کنه هرجا به نفع بچه خودشه میشه مادرشوهر و هرجا به نفع خودشه میشه مادر! اون موقع عروس باید چه بکنه؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خدا حفظش کنه ولی بازم به نظرم ایشون یه مادرشوهر فوق العاده ست نه یه مادر

ممنون ،ایشون چون از همون اول منو مثل دخترش دید منم واقعا مثل مادرمیبینمش 😊 

میگم مثل مادرمه چون کارایی برام کرده که اصلا وظیفه مادرشوهرحتی فوق العادش نیس 

درسته حرفت و قبول دارم همونجوری ک هیچ عروسی دختر خانواده نمیشه هیچ مادر شوهر یا مادرزنی هم بالعکس ما ...

بخشش یه چیز دو طرفه ست وقتی بزرگتر از من که میگه بزرگم و قابل احترام از خطای حتی سهوی من جوون نمی گذره من چطور متقابلا اون رو ببخشم که به اصطلاح بزرگتره و از من بی تجربه عاقل تر؟! 

من مادرم رو می بخشم چون متقابلا و ده بار بیشتر بخشش از مادرم دیدم در مقابل مادرشوهر فقط سکوت می کنم بخشش ولی دروغ چرا نه 

من مادرشوهرم رو هرگز مثل مادرم نمیدونم در جایگاه مادرشوهر براش احترام قایل ام هواشو دارم ولی فقط در ...

آفرین به شما‌ لذت بردم از نوع نگاهتون به این قضیه

تو خانواده ها همینطوریش بین بچه ها تبعیض قائل میشن با دختر مردوم چطوری میتونن واقعا خوب باشن مثل بچشون بدونن،احترام هست ولی همچین فکری اشتباه کافیه یه مشکل جدی پیش بیاد چنان عروس داماد رو لگد مال میکنن همونایی که روزی هزار بار میگفتن فدات بشیم بچشونو هم بر میدارن میبرن،واقعیت همینه

نه اگه مادرشوهر به آدم بی احترامی نکنه و توقعات بیجا نداشته باشه و حد و مرز رابطه رو بدونه چرا باید ...

عزیزمم حرفاتون درست 

ببین مادرشوهر به عنوان مادر همسرت احترامش واجبه 

وقتی مادرشوهر شما بهتون اون توجه واحترام و که به دخترش میزاره برا شما نمیزاره دلیلی نداره ادم بگه  مثه مادرمه 

ووقتی ام اینطوری باهات رفتار میکنه باز نمیتونی کاری بکنی جز اینکه توعم دیگه خیلی صمیمی نباشی 

حد تعادل اهمیت نده اصلا دشمنی نکن اخم نکن بی محل نکن فقط دیگه اونطوری که با مامانت راحتی وصمیمی با اون نباش

تو خانواده ها همینطوریش بین بچه ها تبعیض قائل میشن با دختر مردوم چطوری میتونن واقعا خوب باشن مثل بچش ...

منم حرفم همینه و انگار بعضی شوهرا و خانواده هاشون برا بستن دست و پای عروس این حرف رو می زنن که حق هر اعتراض و عکس العملی رو ازش سلب کنن که آره دیگه تو دختر این خانواده ای و ما هرچی گفتیم و هرچه کردیم تو نباید ناراحت بشی و هیچ کاری هم که موجبات ناراحتی ما رو فراهم می کنه انجام ندی! حالا چرا دقیقا؟ آخه تو دختر خود ما هستی! 

عزیزمم حرفاتون درست ببین مادرشوهر به عنوان مادر همسرت احترامش واجبه وقتی مادرشوهر شما بهتون اون توجه ...

من هیچ وقت صمیمیتی با مادرشوهرم نداشتم و ذره ای هم رفتار مادرانه از ایشون ندیدم اما احترام چرا در هر شرایطی احترام نگه داشتم منتها مشکل اینجاست که از طرف مقابل از من صمیمیتی طلب میشه در حد مادر دختری اونم در شرایطی که میگم در حد همون مادرشوهر هم من از ایشون راضی نیستم. به خاطر همین تاپیک زدم که بگم با گفتن اینکه مادرشوهر مثل مادره آدما رو لای منگنه نذاریم چون واقعا اینکه بگی کسی مثل مادرمه یا مثل دخترمه بار معنایی سنگینی داره و مادرشوهری که میگه عروس مثل دخترم رفتار کنه اول باید خودش مثل یه مادر رفتار کنه که اونم ممکن نیست به نظر من 

من هیچ وقت صمیمیتی با مادرشوهرم نداشتم و ذره ای هم رفتار مادرانه از ایشون ندیدم اما احترام چرا در هر ...

عزیزم به خدا دیگه نمیدونم باور میکنی یا نه 

بستگی به شانسم داره 😂😂

من با چشه خودم تو فامیل دیدم عروس اینقد خوبه برا مادرشوهرش که برا مادرش نیس به خدا ذره ای توجهم بهش نمکنن هی بی محلشم میکنن

ولی جاری همون عروس میاد اینقد عادی باهاشون رفتار میکنه ولی  احترامشونم نگه میداره ولی تو اگه ببینی براون چکار میکننن 

ببستگی به ڋات مادرشوهره داره بعضی یا حتی ۸۰ درصدشون با عروسشون از همون اول که نیومده سر دعوا دارن  من منم و طرف پسرشون وبگیرن و اینا......

ولی باوتوجه به اینکه ازت انتظار دارن  مثه دخترشون رفتار بکنی  توجه نکن واصلا اونطور رفتار نکن به خدا بیشتر ازت سواستفاده میکنن من همیشه بابام میگه  بی حرمتی نکن چون شعور وشخصیتت خودت میره زیر سوال  ولی با هرکسی مثه خودش رفتار کن