2777
2789

البته من بچه ندارم، از ساعت ۸ تا تقریبا ۱۱ که میشینیم پای تلویزیون و میوه میخوریم و تنقلات، گلدوزی میکنم، گاهی بافتنی، درحقیقت باید کار دستی داشته باشم، وگرنه فکر و خیال بیخود منو میکشه! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد قشنگ🥺من خوابگاهم یا در حال برگشت از کلاسم یا ظرف میشورم یا با بچه هام😄

واقعا کار مامانا سخته!

منم از صبح تا حدود ۵ کار میکنم یا درس میخونم، البته تو خونه. ۵ تا ۸ جمع بندی و مرور سریع و دیگه از اون به بعد آزادم.

۳ بار در هفته صبحا باشگاه میرم. اگه بارون نباشه میریم پیاده روی، اگر نه که همین کار دستی!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

عزیزم اون تایپیک قفل شد

فقط خواستم بگم این حرف من دامنگیر میشه ولی اونهمه ظلم آمریکا بی جواب میمونه

کلیپاشو دیدی؟

از آسمون آتیش میباره

خودشونم موندن

از بالای ابرها به طرف زمین

اینو با بلایای طبیعی خودمون یکی میکنی ؟

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

عزیزم اون تایپیک قفل شدفقط خواستم بگم این حرف من دامنگیر میشه ولی اونهمه ظلم آمریکا بی جواب میمونهکل ...

شرایط آب و هوایی، نوع مصالح در ساخت و ساز، بادهای سانتانا، خشکی هوا! همه باهم دست به دست دادن. 

ولی من از صمیم قلبم خوشحالم که لااقل پولی دارن که دوباره بسازن و مثل مردم ما قرار نیست تو کانکس زندگی کنن.( یه سرپل ذهاب برین تو این هوا، برف میاد تا کمر، نمیدونم‌ چجوری زندگی میکنن).

اگر خدا اونه که ظلم حاکمان رو جزا از مردم میگیره، من‌ به این خدا کافرم!

شرایط آب و هوایی، نوع مصالح در ساخت و ساز، بادهای سانتانا، خشکی هوا! همه باهم دست به دست دادن. ولی م ...

هر جور راحتی

فیلمای خیلی‌هاشون هست که قبلش درمورد غزه میگفتن باید کشتار بشن وحقشونو خونه هاشون نابود بشه

اون زن سیاهپوستی که خبرنگار ورزشی بود بعدش فیلم گریه شو گذاشته بود وقتی خونش سوخته بود

منطقه پولدارهاشون بود ،توهم از خیلی چیزها خبر نداری از اینکه چجور آدمایی بودن بعد میای به خدایی حرف میزنی که آگاه و داناست

فعلا افتادن تو خرج،پول ندارن بدن بمب بریزن رو سروبچه مردم

در نتیجه خداروشکر و انشالله ادامه دار باشه تا نابودی کامل آمریکا 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

خوش بحالت من اصلا وقت ازاد ندارم‌

کله سحر باید برم سرکار تا برگردم شده سه بعد از ظهر بعدشم خیلی هنر کنم یه باشگاه برم و نیم ساعت کتاب بخونم بقیه اش دیگه بشور بساب ‌و پخت و‌پز و‌بازی با پسرم شب که میشه فقط منتظرم بخوابه که منم برم بخوابم